facebook.com

FOTO: Veselo proslavljen drugi rođendan kluba Johann Franck

Ovaj vikend bio je u znaku kluba Johann Franck u Gradu Zagrebu.

Popularno okupljalište prošli tjedan slavilo je svoj drugi rođendan i tom prilikom kroz četiri dana i četiri eventa privuklo više od 5 000 Zagrepčana i njegovih gostiju.

Veliko slavlje započelo je u četvrtak koncertom Nene Belana i njegovih Fiumensa koji su izveli hitove legendarne grupe Đavoli i tako naznačili kako nas čeka zaista poseban vikend.

Proslava se nastavila u petak tematskim partyem Great Gatsby koji se već isprofilirao u Johann Francku kao najveći kostimirani tulum u Zagrebu, a za ovu priliku nastupile su najveća zvijezda burleske iz Italije – Cleo Viper te finalistica Supertalenta Jelena Znaor poznata po svojim akrobacijama uz hula hoop.

Subota ujutro bila je rezervirana za rođendansku tortu i podnevni koncert banda Ljetno kino. Ovaj koncept privukao je zaista cijele obitelji koje su subotnju špicu i kavu proveli u pozitivnom ozračju, pjesmi i plesu.

Četverodnevni spektakl zaokružio je u nedjelju koncert istinske dive Gabi Novak koja je uz band Matije Dedića pobudila sjećanja na neka prošla vremena kada je Gradska kavana živjela neki drugi život te je uz svoje najveće hitove poželjela Johann Francku svijetlu budućnost.

Drugi rođendan kluba najavio je nove odlične programe koji će Grad Zagreb još jednom približiti europskim metropolama.

Komentiraj