Ivan Ivanišević

FOTO: Veseli interijer novootvorenog CineStar kina u Banja Luci

CineStar 4DX Delta Planet Banja Luka najnoviji je član CineStara, koji je proglašen za najboljeg kinoprikazivača u Europi ove godine (Internacional Exhibitor of the Year).
Najmodernije kino u susjednoj Bosni i Hercegovini otvoreno je prije nekoliko dana te je ostavilo bez daha sve posjetitelje. Dizajn predvorja kina i Cinema Bara s vlastitom bibliotekom potpisuju Dean Franić i Saša Šekoranja. Za razliku od sveprisutnih suvremenih, minimalističkih javnih prostora i hladnog dojma, prostor obiluje raznolikošću materijala, boja i stilova te djeluje vrlo privlačno i razigrano. Poznati dizajneri interijera su pazili da detaljima u prostoru spoje razne umjetnosti, od one filmske i književne do arhitektonske i grafičke te da ih sve uklope u cjelinu.
Kino ima ukupno šest dvorana i više vrsta kino sjedala. Dvorane su opremljene najnovijom tehnologijom: Ultimate RealD 3D, eXtreme 4DX™… CineStar u Banjaluci, kao i kina u Splitu i Zagrebu njeguju koncept ‘Destination cinema’, koji uz raznovrsne kino dvorane uključuje zanimljive dodatne sadržaje za djecu i obitelj.

Komentiraj