FOTO: Veliki koncert Mije Dimšić u Fun Parku Mirnovec

Fun Park Mirnovec, prvi tematsko-zabavni park u Hrvatskoj, u subotu (19.08.) s početkom u 21 sat, predstavlja koncert mlade hrvatske glazbene nade Mije Dimšić.

Ova talentirana kantautorica svojim će šarmantnim vokalom zasigurno osvojiti sve posjetitelje parka, koji će tako nakon uzbudljivog dana provedenog na raznim atrakcijama uživati u hitovima kao što su ‘Život nije siv’, ‘Budi mi blizu’ i ‘Slobodna’.

Svi posjetitelji koji kupe dnevnu ulaznicu moći će besplatno uživati u koncertu. Spoj zabavnih vožnji na atrakcijama parka i hitova Mije Dimšić, koja je lani nagrađena priznanjem za najbolju mladu izvođačicu, garancija je za nezaboravan provod za cijelu obitelj.

Za sve one koji se odluče doći samo na koncert svoju ulaznicu mogu kupiti od danas na blagajnama Fun Parka Mirnovec. Cijena ove ulaznice ne uključuje vožnje na atrakcijama.

Sve novosti vezane uz rad Fun Parka Mirnovec (Biograd na Moru) pronađite na http://www.funparkmirnovec.com/, kao i na Facebook stranici te Instagram profilu parka.

Komentiraj