facebook.com

FOTO: Uspješno otvorena konferencija New Europe Market

Peta po redu konferencija New Europe Market službeno je otvorila vrata uz divni zalazak sunca i Q&A na rooftopu sa zvijezdom Michaelom Weatherlyjem.

Glumac iz televizijske serije ‘Bull’ u produkciji NBC-a je već izdvojio vrijeme za razgledavanje Dubrovnika i uživanje, a objavio je i svoje dojmove o dragulju Jadranskog mora.

Ležerno otvaranje konferencije i upoznavanje sudionoika vodila je Antonija Mandić, programska ravnateljica na Soundset radiju i poznata hrvatska voditeljica.

Današnji dan na započeo je prezentacijom Claire Harris, komercijalne direktorice Nielsenova Watcha za tržišta u razvoju. Prezentacija je razmatrala videokonzumaciji iz doma i shvaćanje konzumacije medija izuzev televizijskih kanala. Nakon prezentacije slijedi Akamai s temom o poboljšanju pružanja visokokvalitetnog videosadržaja bez povišenja budžeta. Izzet Pinto, osnivač i predsjednik Global Agencyja, predstavit će studiju o uspjesima i neuspjesima koje je iskusio prije negoli se tvrtka razvila u ono što je danas.

Dana 14. lipnja predstavnici tvrtke Viacom će održati prezentaciju o licenciranju digitalnog sadržaja dok će posljednji dan NEM-a 2017 biti obilježen posebnom predavanjem Thomasa Ahrensa iz Aspere.

Do onda, sudionike očekuje mnogo tema za raspravu na raznim eventima: od panela i Q&A-a do prezentacija i networking evenata.

Sve vijesti o ovogodišnjem New Europe Marketu možete pronaći na službenoj stranici konferencije te na društvenim mrežama: Facebooku, Twitteru, Instagramu i LinkedInu.

Komentiraj