TŽV Gredelj d.o.o. u stečaju

FOTO: Uspješna isporuka Gredeljevih proizvoda u inozemstvo

Tvornica željezničkih vozila Gredelj d.o.o. u stečaju započela je isporuku okretnih postolja Y25 Ls1 (K) za naručitelja World Business Center Beograd.

Isporučeno je 50 okretnih postolja Y25 Ls1(K) od ukupno 100 okretnih postolja za teretne vagone koliko je definirano Ugovorom.

Svaki projekt i isporuka ponovni su dokaz da će Gredelj i dalje biti prepoznat kao kompanija koja je svojim iskustvom, tehnološkim i stručnim resursima kapacitirana za realizaciju zahtjevnih projekata kao i konkurentna na zahtjevnom inozemnom tržištu

“TŽV Gredelj d.o.o. u stečaju je ponovno potvrdio znanje i sposobnost svojih stručnjaka te iznimnu reputaciju i konkurentnost u proizvodnji i održavanju željezničkih vozila. Vjerujem da će se taj uspješan trend nastaviti i u budućnosti zaključenjem novih poslova kako na domaćem tako i na svjetskom tržištu“, izjavio je Tomislav Đuričin, stečajni upravitelj Gredelja.

TŽV Gredelj d.o.o. u stečaju danas s ponosom ističe činjenicu da su lokomotive, vagoni i vlakovi koji izlaze iz njegovih pogona konstruirani u skladu s UIC i AAR standardima te prilagođeni za sve kolosijeke (uske, široke ili standardne). Ta vozila danas vuku vlakove i prevoze putnike i robu širom svijeta, od Argentine, preko Gvineje, do Saudijske Arabije”, piše u objavi za javnost. 

Komentiraj