FOTO: Uskoro počinje treća AVON Pro Woman konferencija

facebook.com

Uz podršku i partnerstvo kompanije Avon, ženska networking platforma KLUB CRVENIH CIPELA nastavlja svoj rad na povezivanju žena i osnaživanju aktivnosti vezanih uz njihov osobni rast i razvoj, karijeru, stvaralaštvo i dobrobit općenito.

Živimo u svijetu punom izazova. Neutralizirati utjecaj negativnosti iz okruženja te pobijediti vlastite negativne misli i sumnje, nerijetko i strah od budućnosti, nije nimalo lako. Svaka pomoć u tim nastojanjima više je nego dobrodošla, svaka osoba i životna priča koja će nas inspirirati i ohrabriti, dragocjena je motivacija i poticaj na djelovanje.

Upravo takvu pomoć nudi 3. Avon ProWoman konferencija koja će se održati u srijedu (08.11.) u Gradu Zagrebu, u prekrsanom prostoru KRAŠ Auditoriuma.

Uz slogan “Vjetar u leđa”, konferencija se bavi motivacijom, i to kroz tri iznimno važna područja: zdravlje, rad i odnose. Uz već provjerenu formu panela, ovogodišnja konferencija donosi i mini predavanja te tri bloka inspirativnih ženskih priča.

U ‘Pola ure IT kulture’ dobit ćemo savjete kako razlikovati lažne vijesti od onih stvarnih te se upoznati s pet mobilnih aplikacija koje nam mogu olakšati svakodnevni život. Uz ostalo, konferencija će se pozabaviti još jednom vrlo važnom temom – zamkama traženja medicinske pomoći i rješavanja zdravstvenih tegoba u virtualnom svijetu.

Kao i prošle godine, u panelima će učestvovati vrlo zanimljivi i uspješni pojedinci, čime su zagarantirane dinamične, inspirativne i korisne diskusije. Na panelu ‘Oni vs Mi – Jesmo li drugačije’ svoje viđenje “nježnijeg“ spola dat će predstavnici onog “jačeg“.

Uz već znani Avonov kutak ljepote i zdravlja, ovogodišnja konferencija donosi i Humanitarnu “mini biblioteku“, čiji će se prihodi donirati Udruzi za autizam Zagreb, inspirativni Coaching kutak te praktičan i koristan Mini vodič upravljanja osobnim financijama.

Organizacije, mediji i pojedinci koji su u proteklih godinu dana podržavali i poticali žene, njihovo stvaralaštvo i doprinos zajednici, i ove će godine ući u izbor za Pro Woman Award.

Više pojedinosti na: http://www.prowomanconference.eu/

Komentiraj