FOTO: U centru Skradina otvorena druga lokacija juice bara Fresh and Hash

Edi Grubišić

Ljeto je u punom zamahu, vreli dani i noći postali su naša svakonevnica, a svatko ima svoj omiljeni način za rashladiti se. Jedan od najboljih načina za borbu protiv vrućine svakako su prirodni cijeđeni sokovi. Osim što sjajno utažuju žeđ, u trenu nas rashlađuju i idealni su za isprobavanje tijekom cijelog ljeta. No, prirodni cijeđeni sokovi pružaju mnogo više od prijeko potrebnog osvježenja, oni predstavljaju jedinstvenu kombinaciju vitamina, minerala i šećera prijeko potrebnih našem organizmu.

S time na umu, prošle godine otvoren je prvi šibenski juice bar Fresh and Hash. Raznovrsni smoothiji, hladno prešani sokovi od voća i povrća te šarene voćne salate samo su mali dio njihove ponude, koja naprosto oduševi svakog posjetitelja ovog šarmantnog gastro odredišta.

Naime, ova nezaobilazna oaza zdravlja u centru Grada Šibenika, krenula je u novu sezonu s obogaćenom ponudom i novom lokacijom u Gradu Skradinu, također u samom središtu, na adresi Šibenska b.b.

Proširena ponuda zdravih zalogaja sastoji se od maštovitih sendviča, organskog sladoleda i doručka na bazi grčkog jogurta, voća i meda, s dodacima prema vlastitim željama i preferencijama. No, najpopularniji su ipak njihovi izvrsni prirodni cijeđeni sokovi, čak 32 različite vrste pripremljene od voća, povrća ili pak kombinacije tog dvoje, a mogu se još i dodatno začiniti po želji s orašastim plodovima, žitaricama, sjemenkama, medom i raznim začinima. Kombinacija je bezbroj; od đumbira, kurkume, chia sjemenki pa sve do blitve, peršina i celera, svatko za sebe može pronaći idealnu kombinaciju nutrijenata, antioksidansa i proteina. Kako bi svojim gostima ponudili samo najbolje i najkvalitetnije, među prvima u Hrvatskoj uveli su tehnologiju hladnog prešanja sokova, pri čemu ostaje čak 70 posto više vitamina, minerala i ostalih nutrijenata, nego kod uobičajenog načina pripreme.

U najpoznatijem šibenskom juice baru moći ćete se zasladiti i energetskim pločicama bez dodanih konzervansa i sladila, isprobati vrhunsku kavu, zanimljive i inovativne koktele, kao i liniju domaćih i pomno biranih bezglutenskih namirnica. Ukoliko vas ovog ljeta put nanese u prelijepi Šibenik, svoju ukusnu porciju zdravlja potražite u centru grada, nasuprot kazališta, na adresi Trg kralja Držislava 1 ili na novoj adresi u središtu Grada Skradina.

Više informacijamožete pronaći na www.freshandhash.com.

Komentiraj