Tvornica zdrave hrane

FOTO: Tvornica zdrave hrane otvorena u samom centru Zagreba

Tvornica zdrave hrane, poznati brand bio trgovine, dobio je novu adresu u samom centru Zagreba.

Uz shopping centar na Vrbanima i poslovnicu na Malešnici, Tvornica je otvorila svoja vrata i na adresi Vlaška 24 i ispunila želje mnogih Zagrepčana, koji su dočekali otvorenje i u središtu metropole.

Osnivači “Tvornice” dobro znaju koliko je pažnje bitno posvetiti i uređenju prostora u kojem posjetitelji borave. Zato su sve njihove trgovine s istim dizajnerskim potpisom uređene u industrijskom stilu s modernim prirodnim materijalima. Uz jako puno dnevnog svjetla, dominiraju boje drveta i boja cigle koja krasi zidove, a u večernjim satima prostor osvjetljava veliki broj lampi koje stvaraju ugodnu atmosferu za druženje.

Mali kutak za opuštanje uz knjigu, kuharicu i zdrave sokove, kao stvoren je za idealne Instagram fotografije, a novoj pet friendly trgovini posebno će se razveseliti vlasnici kućnih ljubimaca.

“Kao i naše prethodne trgovine, i ova ima otvorena vrata za sve koji žele saznati nešto novo o zdravim namirnicama i zdravoj prehrani, jer naši djelatnici su na raspolaganju za savjete i informacije. Naviku zdrave prehrane treba steći s vremenom, a pokazalo se da se naši posjetitelji uvijek vraćaju“, rekli su Elvis Kajtazović i Dominik Milolož, pokretači Tvornice zdrave hrane.

Jedinstveni koncept trgovine posjetiteljima uz ponudu supernamirnica, nudi i ugodno mjesto za edukaciju, razmjenu savjeta, ideja i novih recepata. Zdrav način života za mnoge je danas svakodnevica, a dostupnost namirnica koje su se do nedavno smatrale egzotičnim i rijetkima na našim policama, učinila je “Tvornicu” it-mjestom kad je u pitanju izbor zdrave hrane.

Komentiraj