Torpedo Student Festival

FOTO: Torpedo Student Festival probio led korištenju modernih tehnologija

Od ove godine Grad Zagreb je postao bogatiji za još jednu glazbenu manifestaciju – Torpedo Student Festival, koji je svoju premijeru doživio ove subote i dokazao kako festivali ne moraju biti skupi da bi bili kvalitetni.

Torpedo je za razliku od brojnih drugih festivala bio potpuno besplatan za svoje posjetitelje. Želja organizatora, iza kojih stoji i kultni riječki Student Day Festival, bila je pokazati kako koncertna zabava ne mora biti skupa da bi bila kvalitetna. Za ulazak na Torpedo Student Festival bilo je dovoljno samo – skinuti besplatnu Torpedo aplikaciju.

To su ovaj vikend na Zagrebačkom Velesajmu učinili brojni posjetitelji, koji su nakon očitavanja QR koda koji je stajao na ulazu u paviljon, na raspolaganju imali dvije festivalske pozornice.

Na glavnoj pozornici su ih čekali Damir Urban & 4, Dječaci, Krešo i Žuvi, Vanillaz, Radio Luksemburg te Plastic knives, dok je pozornica s elektroničkom glazbom odzvanjala u ritmu poznatih DJ-a Andree Ljekaja, Pipsa, Bronskog, Mate Čeke i Marina Biocica.

Važno je naglasiti kako Torpedo aplikacija neće biti jednokratne prirode, budući da će posjetitelji festivala, ali i svi ostali koji ju skinu u budućnosti, preko nje moći saznati gdje se u njihovoj blizini kriju popusti na brojne glazbeno-zabavne sadržaje i razne brandove.

“Uvijek je veliki izazov, ali i veliko zadovoljstvo nešto stvarati od početka. Torpedo Student Festival opravdao je sva naša očekivanja i pokazao kako su mladi sve više okrenuti modernim tehnologijama u konzumaciji raznih sadržaja pa i onih društveno-zabavnih. Veseli me pozitivna povratna informacija od osoba koje su već krenule koristiti aplikaciju i želja mi je da, osluškujući naše korisnike, razvijamo Torpedo projekt svakim danom sve više”, izjavio je Ivan Roje, jedan od organizatora festivala.

Komentiraj