Iako je tek prije nešto više od mjesec dana počela s emitiranjem, emisija ‘Klub 7’ koja se prikazuje četvrtkom od 20 sati na Drugom programu Hrvatske televizije,  iz tjedna u tjedan osvaja sve veći i veći broj gledatelja.  Tajna je u bogatomi i kvalitetnom sadržaju i  pregledu najzanimljivijih tema tijekom proteklih sedam dana, kako iz Hrvatske, tako i s različitih svjetskih destinacija.

Nakon mnogobrojnih tema s područja umjetnosti, glazbe, mode, ljepote, kulture, gastronomije, dizajna i arhitekture u protekle četiri emisije, vrijedna ekipa ‘Kluba 7’ je i za današnju, petu po redu, emisiju pripremila ekskluzivni sadržaj:

Što su predvodnice hrvatskog urbanog dizajna I-gle otkrile uoči sutrašnje revije na Fashion.hr-u? Kakav je noćni život Zagreba i je li istina da hrvatska metropola noću spava? Koja su top mjesta te pije li se baš u Zagrebu najbolja kava na svijetu? Tko je dobio najveće ovacije na premijeri predstave ‘Mačka na limenom krovu’ u Hrvatskom narodnom kazalištu? Što povezuje Ivana Dečaka iz grupe Vatra i ministra gospodarstva i potpredsjednika Vlade Tomislava Tolušića? Zašto je Jelena Rozga odbila milansku Scalu te kakvi je muškarci mogu osvojiti? Kako postati najbolji batler? Što turizam čini luksuznim te ima li Hrvatska što punuditi najzahtijevnijem gostu? Jeste li znali da svjetlost proizvodi zvuk i da se može svirati svjetlosnom energijom? Sve o luminoakustici, odnosno pretvaranju svjetla u zvuk saznajte u novom nastavku emisije.

‘Klub 7’ donosi i reportažu iz Beograda koji je nerijetko odredište onima koji vole dobar provod. Kažu da je to jedan od gradova koji rijetko spava. Iako ga se najčešće povezuje sa splavovima, narodnom muzikom i ludnim provodovima, glavni grad susjedne države nije samo to…

Komentiraj