Tele2

FOTO: Tele2 otvorio prvi experience centar u Gradu Splitu

Danas je u Marmontovoj ulici u Gradu Splitu svečano otvoren jedanaesti po redu Tele2 experience centar.

Reprezentativni prodajni prostor u samom centru Splita prostire se na 90 m2 raspoređenih na dvije etaže, a u njemu je zaposleno šest novih djelatnika. Centar će biti otvoren radnim danima od 08 do 21, a subotom i nedjeljom od 08 do 20 sati. Svim postojećim i budućim korisnicima na raspolaganju je kompletna savjetodavna, prodajna i servisna podrška.

Povodom otvorenja, predsjednik Uprave Tele2 Hrvatska, gospodin Viktor Pavlinić, izrazio je zadovoljstvo što je upravo Split dobio jedan ovako “reprezentativan prostor, čije je otvorenje dio strateškog plana kompanije prema kojem će ove godine Tele2 investirati u preko 20 obnovljenih ili potpuno novih centara u Hrvatskoj”.

Tele2 je partner Zaklade Reach for Change, koja podržava projekte socijalnog poduzetništva namijenjenog djeci. Upravo djelujući u tom duhu tvrtka je prilikom otvorenja svog centra u Gradu Splitu odlučila pomoći rad Dječjeg doma Maestral te je donacija uručena ravnateljici Doma, gospođi Veroniki Perić.

Kontinuirano ulaganje u kvalitetu mreže i svih ostalih usluga glavni je fokus poslovanja Tele2, kojem je zadovoljstvo korisnika na prvom mjestu. U kompaniji ističu da i je dalje u planu značajno investiranje u kvalitetu mreže, koja je prošlogodišnjom nadogradnjom u nezavisnom istraživanju ocijenjena kao najkvalitetnija podatkovna mreža u Republici Hrvatskoj.

Svečanom otvorenju osim brojnih Splićana prisustvovali su i glumci Marina Alverez i Otokar Levaj, blogerica Sonja Dvornik, te Nataša Bebić, Gianna i drugi.

Komentiraj