FOTO: Talijanski sastav ‘Il Volo’ otpjevao neke od svojih najvećih hitova

Star produkcija

Operna pop senzacija iz Italije, Il Volo, prvi put nastupili su u Hrvatskoj pred oko pet tisuća obožavatelja.

“Hvala Zagrebe, ovo je bila fantastična večer i sigurno se vidimo i iduće godine”, zahvalili su bariton Gianluca Ginoble (23) te dva tenora Piero Barone (25) i Ignazio Boschetto (23) publici na kraju koncerta u zagrebačkoj Areni. Spektakularan nastup  otvorili su pjesmom “Nessun Dorma”. Slavni trio na pozornici je pratio mađarski Gyor Philharmonic Orchestra kojim je ravnao slavni dirigent Marcello Rota. Talijanski sastav otpjevao je neke od svojih najvećih hitova uključujući i one koje su svojedobno izvodila Tri tenora poput Caruso, O sole mio..

Dobro raspoložena publika pljeskom je ispratila svaku njihovu pjesmu, a kad su zapjevali “Volare” i svoj najveći hit “Grande amore”, mnoštvo fanova spontano se okupilo ispred pozornice gdje su zaplesali i fotografirali se sa svojim idolima. Simpatični trio otkrio nam je kako im je ovo bio jedan od najdražih koncerata ove godine.

Talijanski trio sljedeće godine čeka nastavak turneje, a posebno se vesele nastupu na prestižnom talijanskom festivalu Sanremo. Ondje su pobijedili 2015. godine s hitom “Grande Amore” s kojim su predstavljali Italiju na Eurosongu gdje su osvojili treće mjesto.

Komentiraj