Promo

FOTO: TAKENOKO DUBROVNIK Najukusniji spoj Mediterana i Japana na samom ulazu u grad

Novootvoreni restoran Takenoko smjestio se na najljepšoj terasi Grada Dubrovnika.

Kultno zagrebačko okupljalište zaljubljenika u japansku kuhinju je nakon 15 godina postojanja svojom jedinstvenom gastronomskom ponudom napokon obogatilo i prekrasni Mediteran.

Na samom ulazu u Grad Dubrovnik, na čak 200 kvadrata unutarnjeg prostora te 300 kvadrata terase, Takenoko se smjestio na najljepšoj mogućoj dubrovačkoj lokaciji (Hvarska 2) s koje se pruža pogled na cijelu luku, zidine te Lokrum.

Mario Starman, glavni kuhar Takenoka, s provjerenom ekipom iz Zagreba i novim snagama iz Dubrovnika pripremio je specijalni menu ovog japanskog restorana – kamenice, školjke, svježe mediteranske ribe i tune samo su dio noviteta u ponudi.

Ono što će posebno razveseliti goste restorana u vrućim ljetnim danima je proširena ponuda pića i koktela. Barmen Krunoslav Miler koji je već cijelo desetljećje zaslužan za ukusne koktele u Takenoku, osmislio je novu listu koktela u kombinaciji s mediteranskim biljkama, poput lavande i ružmarina…

Restoran Takenoko je na ovaj način još jedanput opravdao status pionira u praćenju svjetskih trendova u pripremi i serviranju hrane koja će se zasigurno zadovoljiti i nepca najvećih gurmana.

Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo

Komentiraj