FOTO: SZIGET FESTIVAL Jedinstveni Jana Aqua bar čeka vas na samom festivalskom ulazu

Promo

Sziget Festival jedan je od najvećih festivala u Europi, Rihanna, David Guetta i Muse su glavne zvijezde ovogodišnjeg programa, a Jana Aqua bar otvoren je za sve želnje okrijepe i osvježenja.

Vreli kolovoz rezerviran je za Sziget Festival koji se od 10. do 17. kolovoza održava u Budimpešti, uz već spomenutu Rihannu, glazbeni program vrvi svjetskim glazbenim imenima, poput: Manu Chao La Ventura, Hardwell, Bastille, Sigur Rós, Parov Stelar Band, Nicky Romero, Years & Years i još 100-tinjak respektabilnih glazbenih imena.

Program nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a s paklenim vrućinama najlakše se suprotstaviti u Jana Aqua baru na samom ulazu na festival.

Jana voda s porukom je već treću godinu zaredom neizostavni dio Sziget festivala koji se održava na otoku usred Budimpešte. Sziget festival 2014. godine proglašen je najboljim velikim festivalom u Europi po ocijeni žirija Festival Awards Europe 2014. Sziget Festival svoje premijerno izdanje imao je 1993. godine, a danas je postao jedan od najvećih svjetskih festivala.

Posebna edicija vode Jana Samo ljubav opet je dio festivalske glazbene priče, što i priliči najpoznatijem hrvatskom brendu.

Jana Samo ljubav aqua bar ponovo će privlačiti pažnju i svojim vizualnim izgledom, atrakcijama i atmosferom najboljih provoda, gdje zabava i pozitivne misli nikad ne prestaju…

Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo

 

Komentiraj