FOTO: Svjetska rock legenda koncertom opravdala sva očekivanja fanova

Star produkcija, facebook.com

Tko čeka, dočeka, a može se reći da smo Sir Roda Stewarta uistinu čekali dovoljno dugo.

Rock legenda je pripremila pravi spektakl u zagrebačkoj Areni, na kojem je dva sata držala publiku na nogama. Jedan od najpoznatijih glazbenika svih vremena otpjevao je hitove poput ‘Do Ya Think I’m Sexy’, ‘Maggie May’, ‘All For Love’ koji su oduševili su prisutne, no najveći pljesak ipak je zaslužila izvedba pjesme ‘Have I Told You Lately’.

Sir Rod Stewart nesumnjivo je ime koje je od prvog trenutka izazvalo golem interes publike i medija u Hrvatskoj i zemljama regije, a rezultati nisu razočarali. Prepuna dvorana i oduševljen pljesak publike najbolji su dokaz ove tvrdnje.

“Pomalo smo nostalgični nakon što je ovaj dugoočekivani koncert završio, no atmosfera i ukupan dojam nastupa su takvi da ćemo Sir Roda Stewarta još dugo pamtiti. Nakon svega mogu samo zahvaliti njegovom menadžmentu na uspješnoj suradnji te im poručiti da se nadamo skorom ponovnom dolasku u Hrvatsku“, izjavio je Alen Ključe, direktor Star produkcije.

Iako novi koncert u ‘Lijepoj našoj’ još uvijek nije u planu, pjevačev ponovni dolazak svakako jest. Doduše, ovoga puta u privatnom aranžmanu. Kako je najavio, već ovog ljeta s obitelji će posjetiti hrvatsku obalu te uživati u prirodnim ljepotama i jedrenju.

Komentiraj