Sinoć je u zagrebačkoj ulici Savska 32 u elegantnom, prostranom i otvorenom prostoru svečano otvoren salon Unopiù.

“Uz primarnu funkciju showrooma, ovaj je prostor izvrstan potencijal i polazišna točka za učiniti ga multifunkcionalnim i udahnuti mu živost u smislu poslovnih umrežavanja, druženja, evenata, kreativnih događanja, izložbi… To je smjer i koncept koji razvijamo s našim partnerima EXE produkcijom i Lollipop komunikacijama”, otkrila je Špela Colja, direktorica hrvatskog Unopiù-a.

Unopiù je talijanska tvrtka za opremanje vanjskih prostora suvremenog i luksuznog dizajna, sinonim je za funkcionalnost i udobnost te savršenu sintezu stila i praktičnosti. U mogućnosti su ponuditi izbor od više od dvije tisuće predmeta za uređenje vanjskih prostora i vrtova čija se struktura uvelike razlikuje po tipu, stilu i materijalu. Kako bi se zadovoljili svi estetski zahtjevi, ponuda se kreće od klasičnih do suvremenih komada namještaja, od tikovine do nordijskog drva, od željeza do vlakana i aluminija, čineći savršen sklad između kvalitete dizajna i izvrsnosti materijala garantirajući dugovječnost proizvoda, čak i u iznimno teškim klimatskim uvjetima.

“Turizam je najjača industrijska grana u Hrvatskoj, a Hrvati imaju dugogodišnju kulturu uživanja na otvorenim prostorima. Ne govorim samo o obali već i kontinentu, prekrasnim zelenim površinama, vrtovima, terasama, uz more i obalu… Sjajno tržište koje će se sve više razvijati,“ rekao je Giovanni Regina, direktor izvoza iz središnjice Unopiù-a.

Unopiù je osnovan 1978. u Italiji u Soriano nel Cimino u srcu Tuscije, petnaest kilometara od Viterba, koji je stoljećima bio posvećen liječenju i kulturi vrtova. Danas je svjetski lider za proizvodnju visokokvalitetnog vanjskog namještaja s više od 40 prodajnih salona diljem svijeta – od Australije, Rusije, Velike Britanije, Slovenije…

Tom se elitnom društvu od srpnja 2014. godine priključila i Republika Hrvatska.

Komentiraj