Stomatološka poliklinika Trupeljak otvorila je nove prostore u zagrebačkoj Dubravi, a prekrasan ambijent privući će i one koji su imali svojevrstan strah od zubarskih ordinacija.

Pred brojnim gostima, poslovnim partnerima te osobama iz javnog i društvenog života Zagreba, u zagrebačkoj Dubravi svečano su otvoreni novi prostori Stomatološke poliklinike Trupeljak.

Imati neodoljiv osmijeh te lijepe bijele i zdrave zube velika je želja svih koji vode brigu o svom izgledu i zdravlju. Upravo zato posljednjih nekoliko godina trend onih koji su odlučili izbijeliti zube ubrzano raste, što je jasan pokazatelj da su mnogi prepoznali važnost osmijeha kao prvog koraka u razvijanju pozitivne slike o sebi. Stomatološka poliklinika Trupeljak odlično je mjesto i prilika za sve one koji žele promijeniti i uljepšati svoje zube te društvu ponuditi veseliju i bolju sliku sebe.

Već više od 20 godina, brižna i kvalitetna ekipa djelatnika Stomatološke poliklinike
Trupeljak svojim pacijentima pruža vrhunsku stomatološku uslugu u najkraćemu
mogućem roku. U sklopu poliklinike nalazi s zubotehnički laboratorij i ortopan pa
se pacijentima omogućava kompletna stomatološka usluga na jednom mjestu s posebnim naglaskom na estetsku stomatologiju, implantologiju i protetiku. Timskim radom i individualnim pristupom koji njeguju zaposlenici poliklinike, pacijent dobiva
najkvalitetniju uslugu, a sve da bi se postigla savršena estetika osmijeha i odlična
funkcionalnost protetskog rada.

“U našoj Stomatološkoj poliklinici koristimo najnovije tehnologije u dentalnoj medicini, od kojih izdvajamo PRF metodu – proces koji uključuje uzimanje vlastite krvi gdje se centrifugom dobiju stanice obogaćene faktorima rasta koje znatno pospješuju i ubrzavaju zaraštavanje tkiva i kosti koja nam je nužni preduvjet za uspješnu ugradnju implantata. Također, koristimo i diodni laser u kirurškim zahvatima, njime je moguće odstraniti izrasline u usnoj šupljini bez skalpela i šivanja, a rana zacjeljuje znatno brže i bez boli. Laser se koristi i u terapiji parodontnih džepova, u terapiji periimplantitisa- upale oko implantata, dezinfekciji korijenskih kanala te desenzibilizaciji zubnih vratova. Za izbjeljivanje zubi koristimo ZOOM tehnologiju. Proces je siguran i bezbolan, a rezultati su vidljivi već nakon 45 min. Od dijagnostičkih uređaja imamo digitalni ortopan i RVG gdje su doze zračenja smanjene za 90%”, rekla je Ankica Trupeljak, ravnateljica Stomatološke poliklinite Trupeljak.

Nove ordinacije Stomatološke poliklinike Trupeljak u Dubravi došle su vidjeti i lijepe mlade dame Marijana Batinić, Andrea Andrassy, Ivana Mišerić, Renata Končić Minea, Kristina Krepela, Pamela Ramljak, Sonja Kovač i Žanamari Perčić koje su
saznale sve o novim metodama izbjeljivanja zubi, ali i vrlo znatiželjno obišle
ordinacije kako bi se uvjerile u sve mogućnosti koje poliklinika pruža.

Sve goste i uzvanike u glazbenom programu zabavljali su Saša Lozar i Fedor Bojić koji su svojim nastupom obogatili večer te se odlično uklopili u otvorenje ovog lijepog
stomatološkog centra. Nema sumnje da je Zagreb dobio novu omiljenu stomatološku
ordinaciju koja će privlačiti svojim prekrasnim ambijentom, ali i srdačnim i nadasve
kvalitetnim osobljem spremnim udovoljiti i najzahtjevnijim uvjetima pacijenata.

Info o Stomatološkoj poliklinici Trupeljak:

Stomatološka poliklinika Trupeljak uspješno posluje već više od 20 godina, a svojom je kvalitetom i pristupom pacijentima zadobila povjerenje mnogih te pokazala izvrsnost u svom svakodnevnom radu. Stomatološku polikliniku je pokrenula Ankica Trupeljak, dentalna tehničarka, danas ravnateljica Poliklinike, a njezine kćeri su krenule majčinim stopama, želeći nastaviti uspješnu obiteljsku tradiciju. Nikolina Trupeljak dr.med.dent. specijalistica oralne kirurgije, već se  više od 10 godina bavi implantologijom i implantoprotetikim te riješava najzahtijevnije implantološke slučajeve dok se Ana Trupeljak Obratov, dr.med.dent. specijalizantica stomatološke protetike, bavi protetikom, estetskom stomatologijom, izbjeljivanjem zubi te potpunim makeoverom osmijeha (smile design ljuskicama, krunicama te potpunim protetskim i implantološkim rekonstrukcijama).

Nikolina-TRUPELJAK_ravnateljica-Stomatoloske-poliklinike-Ankica-Trupeljak_Ana Ana Trupeljak Obratov
Dr.med.dent. Nikolina Trupeljak, ravnateljica poliklinike Ankica Trupeljak i dr.med.dent. Ana Trupeljak Obratov
 Sonja Kovac,Lana Mihic,Pamela Ramljak FOTO: Igor Soban/PIXSELL
Sonja Kovač, Žanmari Lalić, Lana Klingor-Mihić i Pamela Ramljak
Sasa Lozar Fedor Bojić FOTO:: Igor Soban/PIXSELL
Saša Lozar i Fedor Bojić za klavijaturama
Žanamari Lalić i suprug Mario Perčić FOTO: Igor Soban/PIXSELL
Žanamari Lalić i suprug Mario Perčić
Marijana Batinić FOTO: Igor Soban/PIXSELL
Marijana Batinić u ordinaciji
Ivana Miserić FOTO: Igor Soban/PIXSELL
Ivana Miserić

Komentiraj