FOTO: Svečano otvoren Centar zdravlja i tjelesne forme Biotrening

Filip Popović

Najsuvremeniji Centar zdravlja i tjelesne forme Biotrening otvoren je za sve građane u Zagrebu.

Brojni vrhunski sportaši, ali i rekreativci s velikim su zanimanjem istraživali nove sadržaje, ali i Polikliniku koja po prvi puta na jednom mjestu okuplja vodeće hrvatske stručnjake iz područja kineziologije, psihologije, fizioterapije i nutricionizma.

Centar je otvorio bivši hrvatski nogometni reprezentativac Ivica Olić u društvu partnera, profesora Kineziološkog fakulteta iz Zagreba i vodećih hrvatskih stručnjaka Igora Jukića, Ivana Krakana i Luke Milanovića.

Ivan Krakan, Luka Milanovic, Ivica Olic, Igor Jukic

“Čitavu svoju karijeru surađujem s Biotreningom i profesorom Jukićem. Ovu ideju za centar imali smo od početka moje karijere. Želja nam je bila omogućiti jednu dobru priču svim ljudima koji žele ulagati u sebe i trenirati. Dugo vremena nismo mogli naći adekvatan prostor. Moj prijatelj Nikica Jelavić koji trenutno igra u Kini, kako živi ovdje, došao je na ideju da iskoristimo ovaj prostor. Ova cjelina je jedinstvena, izgleda jako dobro i nadam se da će se ljudi koji će ovdje trenirati i raditi osjećati dobro”, izjavio je Ivica Olić.

Među prvima, centar je pohvalio izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić.

Ivica Olic, Zlatko Dalic

Sportske legende Damir Škaro i Gordan Giriček te rukometaši PPD Zagreb predvođeni Igorom Vorijem sa zanimanjem su posjetili dio centra posvećen biciklizmu. Najnovije sprave iz svijeta fitnessa isprobali su i igrači Dinama.

Centrom su oduševljeni i Renata Sopek, Ana Kuhanec, dekan Kineziološkog fakulteta iz Zagreba, Tomislav Krističević, voditelj Aktivne Hrvatske, Ivan Antunović…

www.biotrening.hr

Komentiraj