FOTO: SUTRA PROTIV PORTUGALA Hrvatska reprezentacija trenirala u Lensu

Sanjin Strukic/PIXSELL

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je posljednji trening uoči subotnjeg susreta protiv Portugala u osmini finala Europskog prvenstva u Lensu (21 sat).

“Vatreni” su trenirali na stadionu Bollaert-Delelis na kojem će se odigrati utakmica.

Izbornik Ante Čačić na raspolaganju je imao sve igrača, a Luka Modrić i Mario Mandžukić normalno su odradili trening.

“Luka i Mario će igrati od prve minute. Teško je kazati hoće li igrati svih 90 minuta, ali sve indikacije pokazuju da mogu izdržati cijeli susret,” poručio je Čačić.

Hrvatska bi protiv Portugala trebala zaigrati u sastavu u kojem je otvorila prve dvije utakmice u skupini protiv Turske i Češke. Na golu Danijel Subašić, u zadnjoj liniji Darijo Srna, Vedran Ćorluka, Domagoj Vida i Ivan Strinić, u vezi Milan Badelj, Luka Modrić i Ivan Rakitić, na krilima Marcelo Brozović i Ivan Perišić, te u napadu Mario Mandžukić.

Zanimljivo, dio travnjaka nije bio u najboljem stanju, pa su organizatori označili dijelove terena ispred oba gola na kojem igrači nisu smjeli trčati. Možda zato Portugalci nisu niti željeli trenirati na stadionu u Lensu, već su trening odradili u svoj bazi u Marcoussisu kraj Pariza, inače domu francuske ragbijaške reprezentacije. Trenirali su u 11 sati prije podne, a potom krenuli na put u Lens.

Problema s travnjakom bilo je i na stadionu Matmut Atlantique u Bordeauxu uoči utakmice Hrvatska – Španjolska, pa su “vatreni” i “furija” trenirali na starom stadionu Bordeauxa, Chaban-Delmasu.

Komentiraj