OMEDELBAR

FOTO: Stilistica i dizajnerica kostima Bea Åkerlund poigrava se prihvaćanjem sebe

Ograničena kolekciju OMEDELBAR stvorena je u suradnji sa Beom Åkerlund, jednom od najpoznatijih svjetskih stilistica i dizajnerica kostima, koja je do sad radila s Madonnom, Beyoncé, Lady Gagom, Rihannom i mnogim drugim vrhunskim zvijezdama.

Predmeti poput vaze u obliku staklenog šešira, jastučića u formi usnica i držača nakita koji slijede oblik ruke napravljeni su zahtjevnom tehnikom 3D-printa i održavaju dizajneričinu osobnu mantru ”B. who you are” (“Budi što jesi”).

Pored crvenih detalja i pruga, važan element OMEDELBAR kolekcije je igra s dimenzijama – džepni sat pretvoren je u ogromni zidni, a slično se dogodilo i ženskom ogledalcu za šminkanje.

https://youtu.be/dV7AEJ_5EQg

https://youtu.be/EkEHTB8WxfM

“B. WHO YOU ARE poigrava se prihvaćanjem sebe, bez obzira što drugi mislili o vama. Riječ je o individualnosti i kreativnosti – dva važna temelja OMEDELBARA, kolekcije za koju sam željela da bude zabavna, prihvatljiva i dostupna svima”, objasnila je Bea Åkerlund.

“Bilo je iznimno zabavno raditi s Beom. Njena perspektiva je sasvim drukčija, ona je prava umjetnica, u svakom smislu, uvijek prepuna ideja i kreativne energije”, riječi su kojima suradnju opisuje Karin Gustavsson, kreativna voditeljica za OMEDELBAR.

Komentiraj