FOTO: State of Style unisex moda za prave trendsetere

State of Style

U samom centru Grada Zagreba, na adresi Radićeva 12, nedavno je osvanuo novi concept store State of Style koji je u svom unikatno uređenom interijeru ugostio dizajnere kao što su KLISAB, Sonja Lamut, Rugsack, FAKE, Bomber, ABA, Papirflay, ATB by Antun Tin Brišar, Urban Watch te dva svjetski poznata streetwear brenda – Boy London i Black Boy Place.

Mladi i ambiciozni dvojac, Andriana Gazić i Antun Tin Brišar, stvorili su kombinaciju najboljeg od domaćeg dizajna i stranih brandova te u centru grada uredili trgovinu koja je vrlo brzo nakon otvaranja privukla modnu publiku.

Omiljen među mlađim zaljubljenicima u urbani i streetwear stil, S.O.S. je postao modno središte s ključnim trendovima kojima je glavna politika – unisex – stav da ne postoji razlika između muške i ženske odjeće, bez obzira kojeg kroja ili boje bila.

Trend brisanja granica između ženske i muške odjeće, koji hrabro izmiče modnim pravilima polako se uvukao u svaki ormar. U skladu s tim ‘pomacima’ u svijetu mode, S.O.S.-ovci su selektirali brendove i za najzahtjevnije modne ukuse.

Komentiraj