Falkensteiner Family hotel Diadora

FOTO: Sportska legenda Lothar Matthäus stiže u Punta Skalu

Sportaš svjetskog kalibra koji se nalazi na FIFA-inoj listi 100 najvećih živućih nogometaša, bivši kapetan njemačke nogometne reprezentacije, Lothar Matthäus, veliki je zaljubljenik u Dalmaciju, Punta Skalu i Falkensteiner Family hotel Diadora.

Falkensteinerov resort već je dobro znano mjesto gdje se svesrdno podržava sportski duh i zdravi život, svojim malim gostim i ove se godine sprema prava sportska atrakcija. Naime, Lothar Matthäus se uskoro u vraća Dalmaciju gdje će ‘zaigrati balun’ s djecom i pokazati im nekoliko važnih trikova.

Besplatna radionica održat će se 24.07. u Falkensteiner Punta Skali, a za sudjelovanje nije potrebno prolaziti komplicirane selekcije i registracije. Za nezaboravnu zabavu zadovoljiti se moraju samo dva pravila: biti na vrijeme na terenu i ono najvažnije, biti odgovarajuće dobi – dijete ili tinejdžer!

S obzirom da je Lothar Matthäus igrao na najviše Svjetskih prvenstava od bilo kojeg drugog igrača u povijesti, njih čak pet, savjeti i trikovi koje će podijeliti s djecom dragocjen su dar i odlična motivacija za one koji se žele baviti ovim sportom.

Komentiraj