FOTO: SOPAR kolekcija osvojila i Victoria’s Secret top-modele

Hanspeter Schneider, SOPAR

Nakon Severine, Ive Balaban i Ljupke Gojić Mikić domaćim brendom SOPAR oduševljene i svjetski poznate ljepotice Cintia Dicker, Linda Vojtová, Elliot Sailors te Mija Knežević.

Iako su na hrvatsku modnu scenu sa svojim brendom SOPAR ušle nedavno nakon dugo godina priprema, sestre Helena Šopar i Tamara Rebić nisu mogle ni zamisliti da će u rekordnom roku osvojiti sve zaljubljenice u modu, uključujući brojne domaće i svjetski poznate ljepotice.

Kombinirajući čistoću, mir i smirenost otoga Paga, na kojem su odrasle, s raznolikošću, živosti i uzbudljivosti New Yorka i Londona, na čijoj relaciji Helena živi i radi dugi niz godina, Helena i Tamara željele su stvoriti predmete u kojima se žene osjećaju zadovoljno, lijepo i samouvjereno. Kolekciju su u svoje ormare među prvima uvrstile domaće modno osviještene dame poput Severine, Ive Balaban te Ljupke Gojić Mikić, u tome su i uspjele.

Unutar cijele kolekcije, jedan komad posebno se izdvojio. Neodoljiva košulja sa širokim rukavima te čipkom na dekolteu, simbolično nazvana ‘Novaljka’, polako osvaja i svijet. Istovremeno casual, chic, elegantna i profinjena, ova ‘it’ košulja sjajno se uklopila u različite stilove Heleninih svjetski poznatih kolegica.

Cintia Dicker, Victoria’s Secret i Sports Illustrated model, Linda Vojtová, poznata kao baby Gisele, koja je snimala kampanje za Victoria Secret, ali i krasila Vogue naslovnicu, Elliot Sailors, jedini ženski top model koji nosi muške revije te Mija Knežević, poznata blogerica koja živi u New Yorku, dokazale su da su Helena i Tamara uspjele u svojoj želji – ”stvoriti drugačiji, razigrani brend, specijalizirajući se za odjeću koju možete nositi u svim prigodama, ako samo promijenite cipele”.

Ostali modeli iz aktualne kolekcije trenutno su na popustu i dostupni su na internetskoj stranici www.soparcollection.com, kao i u SOPAR showroomu na zagrebačkoj adresi Šestinska cesta 19a.

Eliot Sailors
Eliot Sailors
2 Linda Vojtova, SOPAR
Linda Vojtová
Cintia Dicker
Cintia Dicker
Mia Knežević
Mia Knežević

Komentiraj