Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL

FOTO: SNAŽNO NEVRIJEME U KARLOVCU Stradao krov Opće bolnice, zbraja se šteta

Jako nevrijeme pogodilo je u petak navečer dijelove Hrvatske, ali čini se kako je nevrijeme najjače poharalo Karlovac. U nepuna dva sata palo je 10,5 litara kiše po četvornom metru, a olujni je vjetar lomio grane, razbijao prozore i rolete. Nasreću, nije bilo ozlijeđenih, a materijalna šteta tek se treba zbrojiti, javlja KAportal.

Stradala je i Opće bolnica, koja je ostala bez dijela krova. “U 21:50 sati, u krugu Opće bolnice Karlovac vjetar je otrgnuo dio limenog krova sa kotlovnice, koji je pao na tri parkirana vozila, vlasništvo 50-godišnjakinje, 48-godišnjaka i 60-godišnjakinje i oštetio ih. Materijalna šteta nije utvrđena”, navodi se u priopćenju karlovačke policije.

U Vukmanićkom Cerovcu stablo je palo na električne vodove i oštetilo ih, a nakon toga i u dvorište na osobno vozilo vlasništvo 42-godišnjakinje, kojom prilikom su nastala oštećenja na vozilu. Predstojnik Područnog ureda DUZS-a Martin Barić rekao je kako je najviše posla bilo prilikom raščišćavanja polomljenih stabala i grana.

Komentiraj