Demjan Rožman, Filip Trezner

FOTO: Slogan Rujanfesta “Zabava za sve“ potpuno opravdao očekivanja 

Najveći domaći festival Rujanfest i ove godine je privukao brojne posjetitelje koji su s oduševljenjem posjetili zagrebački Bundek koji svojim bogatim i raznolikim sadržajem definitivno nije razočarao.

U deset dana trajanja na velikoj pozornici su se izmjenjivala najpoznatija glazbena imena. Dvadeset pozornica, sto izlagača, restorani hrvatskih regija i veliki zabavni park za najmlađe, samo su neki od spektakularnih sadržaja u kojima su posjetitelji uživali od 21. do 30. rujna.

Brojni poznati poput Ive Radić, Danijele Gajski, Denisa Dumančića, Helene Šopar, Tamare Rebić, Radovana Stošića, Nine Slamić Gudeljević, Ivane Delač, Stipe Božića i mnogih drugih, zabavljali su se i uživali u čarima Rujanfesta. Mlade nade Jure Brkljača i Marko Kutlić, pridružili su se Toniju Cetinskom na pozornici.

Čast da otvori drugi vikend na Bundeku, koji je do sada posjetilo više od sto tisuća ljudi, pripala je fenomenalnom Petru Graši s kojim su pjevale tisuće obožavatelja.

Osim aktualnog hita ‘Ako te pitaju’ koji mjesecima ne silazi s vrhova top lista slušanosti. Okupljeni su više od dva sata uživali u omiljenim pjesmama: Moje Zlato, Uvik isti, 92, Volim i postojim, ‘Ko nam brani…

“Ovo je doista bio jedan veliki koncert, prekrasan je osjećaj vidjeti toliko ljudi koji su stigli sjajno raspoloženi, pjevali cijeli koncert u glas i vjerujem da smo zajedno napravili sjajnu atmosferu koju ćemo još dugo pamtiti. Prvi sam put na Rujanfestu i stvarno ću ponijeti izvanredne utiske“, rekao je Petar Grašo.

Prvog tjedna na pozornicu se prvi popeo Halid Bešlić, zatim grupa Vigor pa redom band Tribute to Balašević, Željko Bebek, Maja Šuput i Mladen Grdović. Drugi dio Rujanfesta bio je rezerviran za Tonija Cetinskog, Tropico band, Petra Grašu, Željka Samardžića, Amadeus Band i Matu Bulića.

Posjetitelji su također uživali u nastupima KUD-ova, radionicama salse, u zdravoj hrani i yogi, etno zoni i mnogim drugim događanjima.

Komentiraj