FOTO: Sjajna prva večer novog modnog događanja Zagreb Fashion Destination

Goran Perešin (photo wall) i Matea Vrcković (revije)

Sinoć je prepuna Tvornica Kulture u Zagrebu bila centar velikog modnog zbivanja koje je okupilo brojne zaljubljenike u modu.

Pozitivne energije nije nedostajalo, a čast da otvori Zagreb Fashion Destination 2018 pripala je fenomenalnom Hippy Gardenu, koji je kao poseban gost podržao projekt i oduševio sve prisutne.

Ovom jedinstvenom modnom događaju prisustvovala su i broja poznata lica poput Marijane Mikulić, Mie Begović, Almire Osmanović, Edvina Liverića, Andree Šušnjare, Tihane Zalepugin Harapin te mnogi drugi, koji nisu skrivali oduševljenje onim što su vidjeli.

Veliki iskorak u razvoju brenda pokazao je Buba Bu Design by Gorana Milaković, dok je Stolnik potvrdio kvalitetu hrvatskog brenda koji je uvijek prepoznatljiv. Mladi dizajneri Les Emaux, također su oduševili sve i bili pozdravljeni snažnim pljeskom. Callegari je iznenadio zanimljivom i kvalitetnom kolekcijom dok su se mnoge dame prepoznale upravo u prekrasnim kreacijama brenda Identity by Igor Djuga. Svojim kreacijama, pažnju je plijenio i brend Lore za čije frizure je zaslužan mladi kreativac Ivan Pernar.

Za prekrasne frizure modela zaslužan je službeni hair service KEUNE team, koji je predstavio najnovije trendove za nadolazeću sezonu, dok su se za šminku pobrinuli Callegari stručnjaci.

Grad Zagreb kao partner i suorganizator nove modne priče Zagreb Fashion Destination je dokazao da je centar u kojem svaki novi modni iskorak i inovacija postaju važni.

Komentiraj