Jelena Balić

FOTO: Severina najavljuje novi single – ‘Mrtav bez mene’

Nakon prva dva najavna singla s nadolazećeg albuma, ‘Kao’ i ‘Otrove’, koja u svega četiri mjeseca broje čak 40 milijuna YouTube pregleda, Severina je danas putem društvenih mreža najavila i treći – ‘Mrtav bez mene’, koji će premijerno biti objavljen u ponedjeljak, 05. lipnja, točno u podne na Severininoj Facebook stranici.

”Ovo je teška pjesma, ali joj nisam mogla odoljeti. Glazbu je napisao odlični Damir Handanović, a Marina Tucaković me pitala ‘Kakav tekst želiš’? Rekla sam: ‘Jako izluđen od ljubavi, i krvav.’ Uspjela je, naravno. Jedan od stihova je: ‘Ne zanosi se, ove suze su zle i nisu dokaz boli, to te moja mržnja voli’. Tko bi joj odolio?”, otkrila je Severina.

Video spot, za koji je zaslužan Severinin dugogodišnji suradnik Darko Drinovac, dokaz je da snažne emocije ne trebaju ništa osim snažne osobe.

‘Mrtav bez mene’ je treći po redu singl s nadolazećeg albuma koji će biti objavljen u dva dijela; prvi početkom srpnja, a drugi dio na jesen, što je još jedna novost u domaćoj diskografiji.

Komentiraj