FOTO: Severina i Halid Bešlić otvaraju zadnji vikend Rujanfesta

Marko Vulević

Zadnji vikend jubilarnog desetog Rujanfesta otvara najveća regionalna zvijezda – Severina.

Najiščekivaniji koncert na rasporedu je u petak (22.09.), kada će uz poznate stare hitove, publika uživati i u najavnim singlovima s nadolazećeg albuma – ‘Kao’, ‘Otrove’, ‘Mrtav bez mene’, ‘Kuda za vikend’ te u aktualnom hitu ‘Hazarder’, koji će upravo premijernu izvedbu uživo imati na ovoj najvećoj glazbenoj manifestaciji.

Budući da se Severinini koncerti na Rujanfestu tradicionalno pamte po najvećoj posjećenosti i odličnoj atmosferi, nema sumnje da će se takva tradicija nastaviti i ove godine.

Uz Severinu, istu večer na veliku pozornicu stat će neprikosnoveni kralj sevdaha Halid Bešlić, koji će zasigurno razgaliti publiku kultnim hitovima ‘U meni jesen je’, ‘Prvi poljubac’, ‘Malo je, malo dana’, ‘Miljacka’ i mnogim drugima.

Pored glavne pozornice, posjetitelje očekuje još šest manjih, kao i Kuća dobrih vina, Tamburaški šator, Sarajevska kuća, Rock kuća, Tehno house, Križevačka kuća i još brojna iznenađenja.

Kao i do sada ulaz je do 19 sati besplatan, osiguran je i besplatan prijevoz za sve posjetitelje, odnosno besplatni autobusi.

Nikako ne propustite ovaj jedinstven glazbeni event uz odličnu glazbu, omiljene izvođače, mnogobrojne gastro delicije i adrenalinske vožnje lunaparkom…

Komentiraj