Segafredo Zanetti, ambasador originalne talijanske kulture ispijanja espressa, svečano je otvorio novi edukacijski centar i ured u zagrebačkoj Hektorovićevoj ulici 2.

Osim u Gradu Zagrebu, ‘Scuola di barista’ uskoro se otvara u Splitu i Rijeci. Tajna pripreme pravog talijanskog espressa svim partnerima ovog vrhunskog svjetskog brenda sada je na dohvat ruke.

“Uvjereni smo da glasovitost marke Segafredo Zanetti, profesionalan prodajni tim, vrhunska kompetencija naših certificiranih barista i besprijekorna kvaliteta uspješno drže korak sa sve većom sviješću o važnosti kvalitete u ugostiteljstvu. Upravo, otvaranjem edukacijskog centra ‘Scuola di barista’ našim partnerima želimo približiti misiju poduzeća Segafredo Zanetti, a to je širenje okusa, kulture i pripravljanja pravog talijanskog espressa”, rekao je Marin Čavlina, Country Manager, Segafredo Zanetti Croatia d.o.o.

Marin Čavlina
Marin Čavlina

Na hrvatskom tržištu Segafredo Zanetti prisutan je od 2015. godine, od tada provodi misiju servizio e qualità – pružajući kupcima vrhunsku uslugu i kvalitetu. Riječ je o brendu koji jedini na svijetu kontrolira cjelokupni proizvodni ciklus i kakvoću, od uzgoja sirovine do gotovog proizvoda u šalici. Osim plantaže kave i tvrtke za trgovinu sirovom kavom, u njegovom vlasništvu je i 18 pržionica kave širom svijeta, tvornica aparata La San Marco i preko 400 franšiznih barova u pedeset zemalja. U želji da kavoljupcima ponudi vrhunski espresso, s kupcima se radi direktno, brinući o kvaliteti doslovno svake šalice Segafredo kave.

Marija-Borić
Marija Borić
hrvoje-klobucar-i-ana-maria-percaic
Hrvoje Klobučar i Ana-Marija Percaić
Mario-Valentić
Mario Valentić

 

Komentiraj