Vrhunski glazbenici, spektakularni svjetlosni efekti, raskošna pozornica i ovacije publike sažetak su sinoćnjeg nastupa najpoznatije svjetske sopranistice u zagrebačkoj Areni.

Iako je odlično raspoloženje bilo očekivano danima prije dolaska slavne britanske sopranistice, sinoćnji nastup još jednom je potvrdio da je Sarah Brightman među najboljim ženskim izvođačima.

Dva sata vrhunske glazbe u izvedbi zbora Gregorian, tenora Maria Frangoulisa, Narcisa i Fernanda Varele te Royal Simphony Orchestra oduševili su sve, no najveći pljesak ipak je zaslužila britanska diva čiji je glas očarao prisutne.

“Samo nekoliko dana uoči Božića, Sarah Brightman dočarala je duh blagdana i podsjetila nas na čaroliju prosinca. Iznimno smo zadovoljni reakcijama publike, kojoj i za iduću godinu možemo najaviti spektakularne nastupe zvijezda kao što su Rod Stewart, Andrea Bocelli i Andre Rieu“, izjavio je Alen Ključe, direktor Star produkcije.

Uz bezvremenske hitove kao što su ‘Ave Maria’ i ‘Time to Say Goodbye’ turneja ROYAL CHRISTMAS GALA nastavlja se današnjim nastupom u Ljubljani.

Komentiraj