FOTO: Samsung predstavio Galaxy A8 (2018) s dvostrukom prednjom kamerom

facebook.com

Tvrtka Samsung Electronics predstavila je Galaxy A8 (2018) – novog člana serije Galaxy A.

Galaxy A8 (2018) ima dvostruku prednju kameru, veliki beskonačni zaslon i očaravajući ergonomski dizajn koji se oslanja na dizajnersku tradiciju i iskustvo Samsungovih perjanica. Uz dodane značajke za svakodnevnu upotrebu serija Galaxy A je modernija, praktičnija i jednostavnija za korištenje nego što je ikada bila.

“Predstavljanjem Galaxy A8 (2018), kao dio naše Galaxy A serije koja je već poznata po svom vrhunskom dizajnu, korisnicima pružamo omiljene im značajke inače sadržane u našim pametnim telefonima perjanicama, kao što beskonačni zaslon i prednja dvostruka kamera s Live Focusom. Galaxy A8 (2018) dokaz je da smo pružajući korisnicima još veći izbor i praktičnost neprestano posvećeni ispunjavanju njihovih potreba”, rekao je Junho Park, potpredsjednik za globalno planiranje proizvoda u Odjelu mobilnih komunikacija tvrtke Samsung Electronics.

Uporabom 16MP F1.7 stražnje kamere i 16MP + 8MP F1.9 prednje dvostruke kamere korisnici mogu snimiti svjetlije i bistrije selfije, bez obzira gdje se nalazili ili što radili. Prednju dvostruku kameru čine dvije odvojene kamere omogućujući korisniku uporabu jedne ili druge – ovisno koju vrstu selfija želi snimiti; izbliza s pozadinom ili snimak portreta s jasnom i čistom pozadinom. Uz naprednu značajku Live Focus korisnici jednostavno mogu namjestiti bokeh efekt prije ili nakon snimanja, a sve kako bi dobili što kvalitetnije fotografije.

Napredna kamera omogućava snimanje oštrih fotografija danju i noću, čak i u uvjetima lošeg osvjetljenja. Novi uređaj, također, omogućuje personalizaciju fotografija uz pomoć zabavnih mogućnosti, od dodavanja naljepnica na selfije do naglašavanja gastronomske ekstravagancije uz Food Mode karakteristiku.

Drhtavi video zapis uz tehnologiju Digitalne stabilizacije slike (VDis) postaje prošlost, a uz dodatnu hyperlapse značajku korisnici mogu kreirati videozapise kroz vrijeme koji pružaju mogućnost da se snime, ispričaju i podijele još duže priče.

Prilikom gledanja filmova ili igranja igara, najnoviji Galaxy A uređaj postavlja novi standard za neprekinuto, sveobuhvatno iskustvo gledanja. Beskonačni zaslon uvjerljivim omjerom stranica 18.5:9. (1) nadilazi okvir tako da korisnik u prizoru i dojmu vrhunskog kinematografskog iskustva može uživati putem zaslona. Veliki zaslon podržava ergonomsko zakrivljeno staklo na stražnjoj i prednjoj strani.

Njegov elegantni stakleni i metalni okvir, zakrivljene linije i prianjanje uz dlan olakšavaju gledanje ili interakciju sa sadržajem na telefonu. Galaxy A8 (2018) će biti dostupan u tri boje uključujući crnu, orhideja sivu i zlatnu, tako da odgovaraju korisnikovu vlastitom stilu (2).

Uređaj će stalno pružati obavijesti uz Always On Display, što znači da korisnik može informacije dobiti na prvi pogled, bez otključavanja telefona. Sa značajkom Samsung Pay (3) nije potrebno neprestano imati novčanik uza se. Podržavajući Magnetski sigurni prijenos (MST) i Komunikaciju u blizini (NFC), Galaxy A8(2018) se može koristiti gotovo bilo gdje možete dodirnuti ili provući karticu. Svaka transakcija putem Samsung Paya sigurna je, ali i vrlo jednostavna. Potrebno je samo jedno provlačenje i skeniranje otiska prsta.

Zahvaljujući IP68 otpornosti na vodu i prašinu( 4) ovaj pametni telefon može podnijeti znoj, kišu, pijesak i prašinu, što ga čini pogodnim za gotovo bilo koju aktivnost ili situaciju.

Galaxy A8 (2018) podržava microSD kartice za jednostavno proširenje kapacitet pohrane čak i za 256 GB, a prvi je uređaj u seriji A koji podržava Samsungov Gear VR.

Galaxy A8(2018) će biti dostupan od 19. siječnja 2018. godine.

  1.  Zaslon mjeren dijagonalno kao puni pravokutnik bez računanja zaobljenih uglova
  2. Dostupnost boje može varirati od zemlje do zemlje
  3. Dostupnost usluge može varirati od zemlje do zemlje
  4. Uz IP68 otportnost na prašinu i vodu. Na temelju uvjeta ispitivanja i uranjanja u slatku vodu do 1.5 m dubine na 30 minuta

Komentiraj