I nakon devetnaest godina bogate tradicije Sajam vjenčanja privukao je mnogobrojne posjetitelje; od zaljubljenih parova koji traže inspiraciju za vlastito vjenčanje, do raznih djelatnika i stručnjaka industrije vjenčanja koji upijajući prate sve najnovije trendove. Svake godine sajam je sve raskošniji i veći, te prepun izlagača iz svih dijelova Republike Hrvatske.

Ove godine svoje mjesto na sajmu imao je i izložbeni prostor salona Vesna SPOSA, jednog od poznatijih imena na hrvatskoj modnoj sceni. Ovaj priznati salon pomogao je velikom broju mladih djevojaka u potrazi za svojom savršenom vjenčanicom, ali i mnoštvu poznatih ličnosti Hrvatske. Vesna SPOSA sa sobom dovela je i tim educiranih modnih savjetnica koji je rado odgovarao na sve upite o materijalima, dizajnerima, krojevima, i svemu što su posjetitelji željeli znati.

Kao i svake godine, vrhunac sajma označila je modna revija.

Vesna SPOSA ponovno je zasjala svojim očaravajućim kreacijama i zadivila razdraganu publiku. Celebrity gošća revije salona bila je predivna Renata Lovrinčević Buljan, prijašnja hrvatska Miss Universe, a danas osobna trenerica i profesorica kineziologije. Reviju su svojom prisutnošću uljepšale još Antea Valenta, Paula Buljan, Lara Vukušić, Meri Benić, Katarina Prnjak i mnoge druge poznate mlade dame iz hrvatske javnosti.

Zasluge za organizaciju ovog modnog događaja u trgovačkom centru Mall of Split pripadaju vodećoj izdavačkoj kući Hrvatske – Adria Media Sajam vjenčanja, a ako niste bili jedan od sretnika koji su prisustvovali, pogledajte fotogaleriju.

Foto: Foto studio Toni
Make up: Ana Grgić
Frizura: Dalila Jadranka Tukić Šegvić
Haljine: Vesna Sposa
Modna agencija: Dora Vukušić Mardel
Cvijećarnica: Anđa

Komentiraj