FOTO: Rušenjem Zida loših navika obilježen početak suradnje Polleo Sporta i Konzuma

Velikim Fit partyem na kojem su poznata lica fitness industrije srušila Zid loših navika obilježen je početak suradnje trgovačkog lanca Konzum i brenda sportske i zdrave prehrane Polleo Sport.

Riječ je o trometarskom zidu s ispisanim svim lošim navikama koje svakodnevno staju na put prema zdravom i aktivnom životu svakog pojedinca. Događanje je održano pod vodstvom Marija Valentića, uz vruće ritmove DJ-a te atraktivne zabavne sadržaje.

“Prepoznali smo kako našim kupcima trebamo ponuditi proizvode i usluge koji će im pomoći kod uvođenja zdravijih navika u svoje živote. Logičan je izbor za to suradnja s regionalnim liderom u fitness industriji, Polleo Sportom. Drago mi je što danas, kad je svima na umu blagdansko obilje, možemo podsjetiti svoje kupce na to da treba paziti na svoje zdravlje u svako doba godine. U Konzumu se trudimo pratiti nove trendove koji pozitivno utječu na poboljšanje kvalitete života naših kupaca, što ova suradnja i dokazuje“, izjavio je Nenad Blagus, izvršni direktor Poslovnog područja tradinga i category managementa Konzuma.

“U cijeloj ovoj suradnji najbolja je nevjerojatna pozitivna energija te plemenit cilj zvan zdrav život svakog pojedinca. Mislim da je pametno da se u ovo vrijeme godine podsjetimo na to da je zdravlje naše najveće bogatstvo, a upravo na njega najmanje pazimo i najmanje smo na njemu zahvalni. Misija Polleo Sporta oduvijek je bila promovirati aktivan i zdrav život te tom filozofijom dotaknuti što više ljudi. Drago nam je što je Konzum stao uz nas da nam u tome pomogne“, zaključio je Zoran Pribičević, glasnogovornik Polleo Sporta.

Konzum u 34 odabrane prodavaonice diljem Hrvatske dovodi fitness kutke Polleo Sport u kojima će svaki kupac moći pronaći sve što mu je potrebno za aktivan i zdrav život.

Komentiraj