FOTO: Rider i Cartago s hrvatskim vaterpolistima na Svijetskom prvenstvu

Carvel

Nakon osvojene brončane medalje na jakom međudržavnom turniru Šest nacija u sicilijanskom gradu Siracusi, Hrvatske vaterpolo reprezentativce – Sandra Suknu, Marka Bijača, Javiera Garciu i Luku Bukića čeka druga utakmica skupine Svijetskog prvenstva s Ruskom reprezentacijom (19.07.) te dvoboj protiv Japanske reprezentacije (21.07).

Mladi vaterpolski reprezentativci Sukno, Bijač, Bukić i Garcia, osim što postižu vrhunske sportske rezultate, pokazali su i neke druge talente. Odlično su se snašli i u ulozi modela u opuštenoj atmosferi snimanja za kampanju poznatog brazilskog brenda Rider i novog brenda casual ljetne obuće Cartago, koja je nastavak potpisane sponzorske suradnje između Hrvatske vaterpolske reprezentacije i tvrtke Carvel.

Kampanja za Rider inspirirana je sportskim duhom, a obožavatelji ovog brenda bit će oduševljeni izgledom i dizajnom novih modela i kolekcija. Rider je najpoznatiji brend tvrtke Grendene u segmentu muške ljetne obuće, a ima i vrlo popularne kolekcije za žene.

S obzirom na intenzivan tempo i veliki fizički napor koji vaterpolistima predstoji, modeli Cartago obuće idealan su izbor za reprezentativce. Modernog dizajna, u kombinacijama različitih materijala, s naglaskom na izuzetnu udobnost apsolutni su hit ove sezone.

Vaterpolo je jedan od ‘najtrofejnijih hrvatskih sportova’, nadamo se kako u Budimpešti uzbuđenja i navijačkog entuzijazma neće nedostajati, a našim ‘Barakudama’ priželjkujemo što više pobjeda.

Podsjetimo kako je Hrvatska vaterpolo reprezentacija u ponedjeljak dobila utakmicu protiv Sjedinjenih Američkih Država.

Više detalja o kolekcijama možete pogledati na internetskoj stranici www.carvelonline.com, kao i na https://www.facebook.com/riderhrvatska/.

Komentiraj