FOTO: RESERVED Dječja božićna kolekcija koja će razveseliti klince

Reserved

Slatke haljinice, mini sakoi, džemperi sa zimskim motivima čine Reserved dječju božićnu kolekciju najboljim odabirom za blagdanske prigode i zabave.

Svečana paleta boja, zlatna, crvena i bijela, prevladavaju u ovoj kolekciji. Za djevojčice je dizajninarano mnoštvo elegantnih haljinica, ali i sezonski ‘must have’ komadi poput baršuna, karirane pamučne odjeće i nezaobilaznih šljokica. Svečani izgled upotpunjen je krunama i ostalim božićnim modnim dodacima koji će svaku djevojčicu pretvoriti u princezu.

Kolekcija za dječake sastoji se uglavnom od kariranih košulja, pamučnih majica dugih rukava i platnenih hlača. Za božićnu zabavu, Reserved nudi savršeno odijelo koje će pretvoriti nestašne dječake u prave mladiće. Osim sakoa, kolekcija nudi elegantne džempere i hlače za svakodnevne prilike.

Reserved dječja kolekcija odražava razigrani i veseo pristup inspiriran blagdanskim vremenom. Mnogi komadi kolekcije su nosivi u svakodnevnim prilikama, a šaljivi detalji na odjeći, božićni motivi kao što je Djed Mraz te vječni Mickey Mouse, usrećit će svakog klinca.

Komentiraj