Klapa Rišpet

FOTO: REĆI ĆEŠ MI FALA Novi album klape ‘Rišpet’ za hladne zimske dane

Jedan od naših najpoznatijih i najuspješnijih klapskih sastava, splitska klapa Rišpet, ovu zimu ugrijat će nas na najljepši mogući način – dalmatinskom pjesmom. Čak deset njih našlo se na novom, drugom po redu, albumu ‘Reći ćeš mi fala’, u koji je, uz neizostavne motive juga, bure, mora, soli i sunca, utkano i puno duše, puno srca i puno iskrenih emocija.

Skupljajući dvije godine singl po singl, nastao je nosač zvuka, na kojem se nalaze i neke već mnogima dobro poznate pjesme poput ‘Šapnut ću ti tajnu’, ‘Ne more vrime’, ‘Samo njoj ću pivat’, ‘Fališ mi’, ‘Kad se svome domu vratim’, kao i naslovna ‘Reći ćeš mi fala’.

“Iskreno se nadam da će u novom Rišpetovom albumu uživati glazbeni sladokusci i ljubitelji klapa, jer je Rišpet, nadam se, postao jedan od sinonima za klape te da će se svirati u automobilima, kafićima, dućanima i domovima svih onih dragih ljudi koji vole pravu dalmatinsku pismu i dolaze nam na naše koncerte”, rekao je Pero Kozomara, splitski kantautor koji je prije pet godina osnovao klapu Rišpet.

rispet-3

rispet-5

rispet-4

rispet-7

rispet-6

rispet-1

Komentiraj