Mario Poje & Damira Kalajžić, Bojan Zibar

FOTO: Rasprodane sve ‘Trés Chic’ projekcije u Zagrebu i Splitu

Sinoć su CineStar kina u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku bila ispunjena ljubiteljicama filmskih večeri samo za žene – Trés Chic i CineLady. Posebno velika gužva vladala je na ‘Trés chic večeri’ u najšarmantnijem kinu u Hrvatskoj – Kaptol Boutique Cinema gdje su premijeru filma ‘Slatka mala tajna’ došle pogledati: Jadranka Islamović, direktorica CineStara i član uprave, Iva Radić, Ljupka Gojić Mikić, Branka Krstulović, Daniela Trbović, Kristina Bradač, Tatjana Dragović, Marija Borić, Renata Sopek, Ivana Ergić, Kristina Burja, Ivana Delač, Kristina Krepela, Anamarija Vrdoljak, Katarina Baban te brojni drugi.

Napet, glamurozan i duhoviti triler ispunjen prevratima i izdajama, tajnama i otkrivanjima, ljubavi i lojalnosti, ubojstvima i osveti, dolazi od redatelja i scenarista Paula Feiga s Annom Kendrick i Blake Lively u glavnim ulogama. Radnja filma je bazirana na debitantskom romanu Darcey Bell, objavljenom 2017. godine koji je u kratkom roku zaludio čitav svijet. Tajanstveno ubojstvo, mnoštvo preokreta i iznenađenja je “prikovalo” sve gledateljice za kino sjedala.

Na ženskom kružoku u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema posebno je zabavno bilo nakon premijere kada je nastupio mladi i talentirani Vlaho Arbulić, da bi potom sve pripadnice ljepšeg spola rasplesao DJ Ozren Kanceljak.

Iduće ‘Trés chic večeri’ i film ‘Zvijezda je rođena’ s Bradley Cooperom i Lady Gagom u glavnim ulogama očekuju vas 03. listopada.

Komentiraj