FOTO: Publicistica i književnica Ingrid Divković predstavila ‘Knjigu za divlju ženu’

Dražen Pajtlar

Publicistica i književnica Ingrid Divković sinoć je predstavila je ‘Knjigu za divlju ženu’, na ekskluzivnoj književnoj večeri bile su prisutne mnoge istaknute žene iz kulturnog, javnog i društvenog života Hrvatske.

Voditeljica Ana Radišić bila je moderatorica večeri u jedinstvenom ambijentu Vidikovac Zagreb Eyea, a njene posebne gošće bile su psihologinja Ljubica Uvodić Vranić koja je govorila o psihološkom aspektu o ženi, njenoj divljini, psihologiji žene i ljubavi koju žene gaje prema sebi te urednica najčitanijeg bloga u regiji ‘Čitaj knjigu’ – Alis Marić  koja je u knjizi prepoznala još jedan vrhunski rad kroz kojim je Ingrid Divković potvrdila svoje vrijednosti.

Predstavljanje je održano u sklopu književnog projekta ‘Čitaj knjigu’, a u emotivnoj književnoj večeri sudjelovale su: Iva Balent, Tihana Harapin, Lana Puljić, Luka Grubišić, Kristina Krepela, Mara Bratoš , Etna Maar, Sanja Drakulić, Dean D., Martina Podgorski, Kristina Bangoura, Vladimira Spindler i Sanja Pilić.

“Nakon gospodina Ega, svih turobnih i teških životnih situacija, na scenu života stupa ona, divlja žena, vesela i strastvena, plaha i neobuzdana. Ona koju možda niste očekivali, ali koja dolazi, tiho i polako, poput vučice, na vršcima prstiju. Dolazi podsjetiti nas tko smo bile, tko smo sada i tko ćemo tek biti. Inspiraciju za ovu knjigu dugujem Clarisi Pinkoli Estes, autorici knjige ‘Žene koje trče s vukovima’, ali i svim ženama koje ispunjavaju moj svijet i čine ga ljepšim mjestom za život. Knjiga za divlju ženu je knjiga kratkih poetsko/proznih zapisa divlje snage koja progovara kroz jednu ženu. Knjiga za divlju ženu je knjiga utjehe i knjiga ljubavi”, rekla je autorica knjige Ingrid Divković.

Tokom večeri predstavljena je limitirana serija Jana vode koja je predstavila poruku ovog prekrasnog događanja: “Koliko su želje jake i koliko divljina može biti jaka! Ispuni sve želje jer ti to možeš”.

‘Knjiga za divlju ženu’ moći će se u narednih sedam dana kupiti na internetskoj stranici www.abrakadabra.com, a nakon toga knjiga će biti dostupna na prodajnim mjestima Tiska (kiosci Tiska i Tisak medija prodajna mjesta).

O autorici Ingrid Divković:

Diplomirani prof. hrvatskog jezika i književnosti i filozofije. Bivša televizijska i radijska voditeljica i novinarka. Voditeljica radionice kreativnog pisanja ‘KREATIVNO PERO’. Književnica i blogerica. Autorica je knjige ‘J..E LI VAS EGO?’ koja je doživjela četiri rasprodana izdanja i koja je u 2015. godini proglašena najčitanijom i najprodavanijom domaćom publicistikom u Republici Hrvatskoj.

Dražen Pajtlar
Ana Radišić, Ingrid Divković, Ljubica Uvodić Vranić i Alis Marić
Dražen Pajtlar
Ingrid Divković potpisuje knjigu

Komentiraj