FOTO: Proslavljen ‘rođendan’ kultnog modela Nike Air Max

Buzz Sneaker Station

Ovaj vikend se u cijelom svijetu slavio Air Max Day, poseban party-event koji je obilježio trideseti rođendan kultnog modela tenisice Nike.

Proslavi su se priključili i brojni Zagrepčani te poznate osobe koji su se okupili na cjelodnevnom partyju kako bi se upoznali s najnovijim modelima Air Max tenisica koncept trgovine BUZZ.

Nedjeljni Air Max Day održan je u popularnom zagrebačkom okupljalištu, hostelu Swanky Mint, gdje su posjetitelji mogli dobiti uvid u nove modele, ali i napraviti makeover svojih starih Air Max-ica, kao što je zamjena vezica i čišćenje, te se prisjetiti svih modela iz osamdesetih i devedesetih.

Za dobru atmosferu pobrinuli su se Ivan Vukušić, veliki ljubitelj urbanog stila odijevanja i sneaker kulture, Mirela Priselac Remi u ulozi DJ-ice i Ivan Šarić koji nije skrivao oduševljenje najnovijom kolekcijom Air Max tenisica.

Tijekom dana su party posjetili i glumica Marija Borić, TV voditeljica Tea Blažević, pjevačica Jana Fabijanić, glazbenik Joe Pandur, dizajnerski duo Dioralop – Maja Merlić i Andreja Bistričić, dizajnerica Katarina Džale i drugi.

Komentiraj