Bojana Gregorić Vejzović, Ana Begić Tahiri, Domenica Žuvela, Ivana Delač, Kostadinka Velkovska i Olja Vori proslavile su rođendan Galleria Business Centra na najveseliji mogući način.

Posjetitelji su na obilježavanju dvadesete godišnjice centra uživali u druženju i šarolikom programu, a nije nedostajalo ni dobre zabave.

Pod voditeljskom palicom Tatjane Jurić program je bio posvećen direktorici GBC-a, Nevenki Zečević, koja je iznenada preminula u 58. godini. Njoj u čast svi su posjetitelji uživali u zanimljivoj retrospektivnoj izložbi ‘S tobom još od dobrih starih vremena’ koja je prikazala vremeplov od osnutka Centra prije dva desetljeća pa sve do danas kada je obnovljen u potpuno novom ruhu.

Svečanu proslavu upotpunio je nastup mlade i talentirane Mije Dimšić. Ovom prilikom  predstavljen je i novi koncept centra ‘Business – Fashion – Food’. Dio programa bio je rezerviran i za fashion & hair show, tijekom kojeg su predstavljeni odjevni komadi i najnoviji trendovi frizura za nadolazeću sezonu.

Komentiraj