Poliklinika Milojević velikom je proslavom obilježila 50 godina estetske medicine u Republici Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi.

Prije pola stoljeća, prof. dr. Boško Milojević u Gradu Zagrebu je, kao prvi u ovom dijelu Europe, otvorio kliniku estetske medicine, a njegov je sin, dr. Nikola Milojević nastavio slavnim stopama otvaranjem klinike u Londonu, a potom i Zagrebu.

Proslavi je prisustvovao gradonačelnik Grada Zagreba, Milan Bandić i brojne poznate osobe uključujući Josipu Lisac, Miroslava Ćiru Blaževića, Lejlu i Tarika Filipović, Jacquesa Houdeka, Maju Šuput, Tatjanu Dragović, Jelenu Perčin, Dubravka Šimenca, Uršulu Tolj, Ronalda Brausa, Nikolinu i Vidoja Ristovića, Ljiljanu Vinković te ostale brojne goste, kojima je svima zajednička briga o zdravlju i ljepoti lica i tijela te uživanje u neinvazivnim tretmanima namijenjenima poboljšanju i očuvanju kvalitete kože.

“Moj otac bio je pionir privatne medicine i estetske plastične kirurgije. Ponosan sam na njegov uspjeh i sretan što sam i sam imao priliku baviti se interesantnim pozivom estetske medicine te svojim radom činiti ljude zdravijima i zadovoljnima svojim izgledom, a time i uspješnijima u privatnom i poslovnom životu te punima samopouzdanja. Iako moga oca već dugo nema među nama, sjećanja i predivne uspomene ne blijede, a ljudi ga se još uvijek prisjećaju s osmjehom i poštovanjem. Drago mi je što sam danas i ja okupio veliko društvo prijatelja, klijenata i suradnika i siguran sam da ćemo zajedno proslaviti još mnogo važnih obljetnica besprijekorne njege kože“, izjavio je dr. Nikola Milojević.

Svi uzvanici imali su priliku uživati i u posebnom dokumentarcu o prof. dr. Bošku Milojeviću koji je napravljen ekskluzivno za ovu jedinstvenu obljetnicu u kojem su, između ostalog, sudjelovale Sanja Doležal i Mila Elegović te su se mogli prisjetiti kako je estetska medicina izgledala prije pola stoljeća.

Komentiraj