Kazalište Gavella

FOTO: Prigodno druženje s novim ravnateljem Kazališta Gavella

Kazalište Gavella održalo je prigodan event ‘Gablec na gradilištu’, sa svrhom druženja i upoznavanja predstavnika medija s Draženom Ferenčinom, novim ravnateljem teatra u Frankopanskoj.

Dražen Ferenčina je s ponosom najavio prvu premijeru u svom mandatu, nakon više od četiri desetljeća ponovno na pozornici, roman ‘Kiklop’ Ranka Marinkovića režirat će Zlatko Sviben.

U kazališnoj adaptaciji modernističkog romana iz 1965. godine koji prikazuje zagrebačku boemsku i intelektualnu sredinu, neposredno prije izbijanja Drugog svjetskog rata, zaigrat će veliki broj glumaca, njih čak trideset. Premijera će biti 8. veljače 2019. godine.

‘Gablec na gradilištu’ je organiziran na gradilištu novog prizorišta, Scene 121. Od početka iduće sezone, ona će biti dom manjih produkcija, a ugošćivat će i razne druge sadržaje, od promocija i književnih druženja, preko multimedijskih događanja i koncerata.

Gosti su nosili zaštitne kacige, a menu je bio posve prikladan, Enes Vejzović i Filip Šovagović skuhali su grah. Druženju se priključio veliki broj članova ansambla Kazališta Gavella.

Komentiraj