FOTO: Premijerni editorijal ‘zimske kolekcije’ dizajnera Roberta Severa

Autor:

Marko Grubišić

Jedna od iščekivanijih revija na BIPA FASHION.HR-u svakako je revija dizajnera Roberta Severa poznatog po svom istančanom pristupu ženskom odijevanju.

Rafinirana, elegantna, jako chic i ženstvena – takva je nova kolekcija koju će publika imati priliku vidjeti prvog dana BIPA FASHION.HR-a i za koju je dizajner odlučio premijerno snimiti kampanju koja evocira duh nekih prošlih vremena. Na samostalnoj reviji pod pokroviteljstvom beauty branda Noelle, Robert Sever će predstaviti 60 odjevnih kombinacija u sklopu nove kolekcije Kristina.

Kolekcija je upotpunjena upečatljivim kaputima u dvije linije – ženskoj i muškoj. Dizajner prepoznatljiv po složenim total lookovima i ove je sezone pripremio selekciju nakita, kruna, kapa, šalova i marama.

“Brand koji postoji već 16 godina radim uvijek s puno ljubavi strasti i velikog poštovanja prema ženama. Uvijek se trudim obožavanje žena pokazati kroz svoj rad, stvarajući iskreno i sa smislom, a kako već dugo razmišljam o muškoj estetici odlučio sam kolekciju začiniti i muškim kombinacijama, a riječ je o odjeći koju i sam vrlo rado nosim i koju osobno preferiram. Od inspiracije jeansom 90-ih, preko vojničkih kaputa, jednostavnih košulja i sportskih majici”, otkriva dio svoje nove modne priče Robert Sever.

‘Zimska revija’ dobila je ime po njegovoj prijateljici Kristini Bangouri i bit će predstavljena u sklopu BIPA FASHION.HR-a (24.10.) u paviljonu 10 Zagrebačkog velesajma.

Na BIPA FASHION.HR-u će se predstaviti i druga dizajnerska imena: Ivica Skoko, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Arileo, Luka, Anamaria Ricov, Morana Krklec, Klisab, Anthony Avangard, PRICE ON REQUEST, JAMOI i Ivana Janjić.

Foto: Marko Grubišić

Modeli: Iva Marušić i Ana Stanković (Talia Models) i Filip Lazov

Make up: Nika Žlof

Produkcija: Slobodan Velicki

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.