Bojan Zibar

FOTO: Premijera filma ‘Zvijezda je rođena’ okupila brojne poznate

Održana je još jedna Trés Chic premijera u Kaptol Boutique Cinema.

Za jedan od najiščekivanijih filmova godine, ‘Zvijezda je rođena’, tražila se ulaznica višegdje, a sve dvorane kina su bile dupkom ispunjene. Premijeru filma nisu propustili: direktorica CineStara i članica Uprave, Jadranka Islamović, Ana Radišić, Mirjana Mikulec, Marija Borić, Zvončica Vučković, Lara Antić, Nenad Tatarinov, Marko Grubnić, Dalibor Petko, Antonija Šola te mnogi drugi.

‘Zvijezda je rođena’ s Bradley Cooperom i Lady Gagom u glavnim ulogama, film je koji govori o bezvremenskoj prirodi ljudskih osjećaja. Originalna glazba naglašava svaku emociju u filmu, a intimni objektiv pod redateljskom palicom Bradleya Coopera bilježi svaki pogled i svaki dodir. Cooper i Gaga u filmu spajaju svoje talente kako bi opisali sirovu i strastvenu priču o dvije umjetničke duše koje se udružuju na pozornici i u životu. Njihovo putovanje je ispunjeno s lijepim i bolnim fazama odnosa koji se bori za opstanak.

Sjajna naslovna pjesma ‘Shallow’, koju zajedno izvode Lady Gaga i Bradley Cooper, apsolutni je hit na svjetskim top ljestvicama s preko sedam milijuna YouTube pregleda u samo par dana od kada je objavljena.

Komentiraj