Josip Čekada

FOTO: Prekrasne kandidatkinje se natječu za titulu Kraljica Zagreba

Zagrebačka Koncertna Dvorana Vatroslav Lisinski u utorak (08. svibnja), vrvjet će ljepoticama iz metropole.

Toga dana, pod pokroviteljstvom gradonačelnika grada Zagreba Milana Bandića, održat će se već tradicionalni i svima dobro poznati izbor Kraljica Zagreba, na kojem će se kandidatkinje pokazati u najboljem izdanju i zasjati ispred stručnog žirija te mnogobrojne publike.

Ususret izboru, djevojke su obavile i posljednje pripreme. Tijekom jučerašnjeg dana, susrele su se s gospodinom Milanom Bandićem, koji im je poželio toplu dobrodošlicu te podijelio ruže kao simbol ljepote, nakon čega su opušteno uživale u vožnji Double-Deckerom, iz kojeg su imale prilike razgledati brojne znamenitosti grada Zagreba.

Pobjednica izbora Kraljica Zagreba imat će čast natjecati se za vodeću jubilarnu titulu Kraljice Hrvatske u hotelu Lone u Rovinju na jubilarnom 25. finalnom izboru jednog od najstarijih izbora ljepote.

Djevojke će se predstaviti u svečanim haljinama, prelijepim i raskošnim vjenčanicama, te kupaćim kostimima. Program će voditi lijepa i zabavna Doris Pinčić Rogoznica, a između biranja pobjednice zapjevat će poznate zvijezde iznenađenja, dok će sve nazočne zabaviti plesne skupine Megablast i Atomic Dance Factory.

Komentiraj