U slatkom ambijentu slastičarnice Magnolia slastice, Kozmo i Aura predstavili su novu limitiranu kolekciju dekorativne kozmetike ‘Geisha’ za jesen/zimu 2016/17. koja će vas odvesti u tajni svijet gejši i pokazati zašto su tradicionalne japanske gejše prave umjetnice u šminkanju.

Nova kolekcija oduševila je i naše uspješne reprezentativke u karateu, Anu-Mariju Bujas Čelan i Vlatku Kiuk kao i trenericu Ivanu Protuđer. 

Kolekcija ‘Geisha’ sadrži gel eyeliner, dugotrajne mat kremaste tekuće ruževe u dvije intenzivne boje, multikolorno rumenilo satenske završnice, transparentni kompaktni puder te dva modela umjetnih trepavica.

Gel eyeliner omogućava iscrtavanje glatke i precizne linije u samo jednom potezu. Brzo se suši te na kapku stvara postojan i tanak film, bez razmazivanja, a intenzivna pigmentacija omogućava baršunastu i intenzivnu boju. Eyeliner ima dugotrajnu mat završnicu.

U novoj kolekciji mogu se pronaći i dugotrajni mat kremasti tekući ruževi u dvije intenzivne boje, baršunasto crvena Mononoke i ljubičasta Maiko. Izrazito su pigmentirani pa je dovoljno nanijeti samo jedan sloj kako bi dobili puni efekt boje na usnama.

Multikolorna rumenila satenske završnice u dva tona. Mješavina zlatnih i narančastih tonova dobit ćete u pakiranju Mononoke, dok ćete u pakiranju Maiko, pronaći kombinaciju hladnijih, ružičastih tonova koji se savršeno stapaju s tekućim ruževima iz iste kolekcije.

Transparentni kompaktni puder za matiranje lica idealan je za postizanje dugotrajnog mat efekta na koži lica. Fine je teksture i potpuno transparentan. Namijenjen je i za popravak šminke tijekom dana te je stoga savršen suputnik u torbi svake žene. Nanosi se kistom za rumenilo u vrlo tankom sloju, kao zadnji korak u matiranju kože lica.

Za ‘final touch’ tvrtka Aura je pripremila nezaobilazne umjetne trepavice, točnije dva nova modela – Maiko i Mononoke s kojima ćete dodatno istaknuti oči i postići taj željeni look gejše.

Uz Geisha kolekciju postat ćete prave umjetnice u šminkanju

ambijent2 ana-marija-celan kozmo-i-aura-team gejsa rezanje-torte

Komentiraj