Bojan Zibar

FOTO: Poznati roditelji na prvom hrvatskom Bugaboo druženju

Biti roditelj jedna je od najljepših, ali zasigurno i jedna od najtežih životnih uloga.

Rođenjem djeteta naš život dobiva potpuno novi i potpuniji smisao, zadaće i odgovornosti majke i oca mijenjaju se i razvijaju tokom cijelog života usporedno s njihovom djecom…

Upravo tom tematikom odlučila se pozabaviti tvrtka Bugaboo, vođeni mišlju o modernom roditeljstvu, osmislili su cijeli niz evenata na kojima se u opuštenoj atmosferi razgovara o modernom roditeljstvu i kako je to biti roditelj danas.

U ambijentu omiljenog zagrebačkog okupljališta Velvet Cafea, upriličeno je prvo hrvatsko druženje, na kojem su nazočili brojni poznati Hrvati; trudnice, mame i tate. Voditeljice Zlata Mück Sušec i Nives Ivanišević, glumica Petra Kurtela, fitness trener Mario Valentić, blogerica Lidija Tomas Matijević te voditelj Tomislav Jelinčić s suprugom Ivanom razgovarali su na temu roditeljstva, podijelili međusobno vlastita iskustva, strahove i nade, lijepe trenutke i uspomene, kao i želje za budućnost.

Druženju su se također pridružile Jelena Veljača, Iva Radić, Ljupka Gojić, Kristina Bradač i Marija Bišćan.

Na druženju predstavljena su i Bugaboo Fox – dječja kolica najnovije generacije. Jedinstvenost ovih dječjih kolica, uz brojne dodatke, leži u njihovoj potpunoj prilagodljivosti uz personalizirani odabir željene boje baze kolica, tekstila, držača i pokrova kotača, zaista su nebrojne kombinacije.

Komentiraj