Walkmaxx

FOTO: Walkmaxx kolekcija za proljeće/ljeto na nogama poznatih

Walkmaxx revija pod nazivom ‘Stil i moda zdravog hoda’ predstavila je četiri nove linije obuće za proljeće i ljeto.

Umjesto manekena, na modnoj pisti u City Centeru one West nedavno su hodale osobe iz javnog života: Sandra Bagarić, ujedno i zaštitno lice branda Walkmaxx, poznate glumice Mia Begović, Nada Abrus i Jasna Bilušić, legenda modne scene Zvončica Vuckovic i voditeljica Anja Alavanja te glumac Aleksandar Cvjetković, mladi glumac Lujo Kunčević, poznati producent Tomo in der Muhlen i operni pjevač Ronald Braus.

Walkmaxx kolekcija proljeće/ljeto 2017 odlikuje se dizajnom, prozračnim materijalima, zanimljivim uzrocima i bojama te uspješno spaja udobnost, modu i stil.

“Iznimno sam aktivna osoba i upravo sam u Walkmaxx-u pronašla ono što mi je potrebno za ugodniju i udobniju svakodnevicu! Budući da zbog poslovnih obveza jako često nosim visoke pete, neopisivo mi je zadovoljstvo ‘uskočiti u moje Walkmaxxice’, jer tada doista hodam neopterećeno, lagano i sa stilom”, rekla je Sandra Bagarić, ambasadorica branda Walkmaxx.

Uz predstavljanje novih Walkmaxx modela obuće, gosti i svi prisutni mogli su razgledati i prigodnu izložbu fotografija na temu pokreta, poznatog fotografa Hrvoja Serdara.

Novi modeli Walkmaxx obuće iz kolekcije proljeće/ljeto 2017. idealni su za tople dane i mogu se nositi u svim prigodama. Ono što ovaj brand od samog početka izdvaja i čini drugačijim je prepoznatljiv zaobljeni potplat koji omogućuje pravilan hod i držanje.

Komentiraj