Rujanfest

FOTO: Popularni pjevač Jole otvara isčekivani 10. Rujanfest

Večeras službeno, po jubilarni deseti put, počinje spektakl zvan Rujanfest.

Ove godine, Rujanfest će se održati od 15. do 17. i od 22. do 24.09., na već dobro poznatoj lokaciji kod West Gate Shopping Cityja u Zagrebu.

U svojih 10 godina postojanja, Rujanfest je posjetilo više od stotinu tisuća ljudi željnih dobrog provoda te je postao jedan od najposjećenijih festivala u Hrvatskoj. Ni ove godine odlične zabave neće nedostajati, tako će nekoliko desetaka tisuća posjetitelja imati priliku uživati u nezaboravnim nastupima svojih omiljenih izvođača, sjajnoj gastronomskoj ponudi te ostalim popratnim sadržajima.

Čast da otvori ovu vodeću regionalnu manifestaciju pripala je najpopularnijem domaćem izvođaču, Jošku Čagalju–Joletu. Miljenik publike pripremio je raznolik repertoar, tu će se naći brojni hitovi koje će zajedno s publikom pjevati u isti glas; ‘Najgori plan’, ‘Kada žene tulumare’, ‘Bailando solo’, ‘Nosi mi se bijela boja’, ‘Duša od papira’, ‘Pijanica nisam’, ‘Remek djelo’, kao i najnoviji singl pod nazivom ‘Rasipnik’. Svojom zaraznom energijom i sjajnim scenskim nastupom poznati Splićanin nesmunjivo će ‘raspametiti publiku’ i prirediti odličnu atmosferu na glavnoj pozornici.

Uz njega, večeras će se na pozornicu popeti i Željko Joksimović, a prvi vikend Rujanfesta obilježit će još i nastupi Maje Šuput i Halida Bešlića (16.09.) te Lidije Bačić i Miroslava Škore (17.09.).

Pored glavne pozornice, postavljeno je i još šest manjih, s raznovrsnom glazbenom ponudom ”za svakog ponešto”, kao i najveći lunapark u Hrvatskoj.

Ulaz na Rujanfest je besplatan do 19 sati, posjetitelje očekuje besplatan parking, besplatni autobusi do mjesta događaja te neponovljiva zabava koja će potrajati do dugo u noć.

Komentiraj