FOTO: Poduzetnica Martina Kuntić iz SAD-a u Križevace stiže s velikim modnim uspijehom

Poduzetnica Martina Kuntić iz SAD-a u Križevace stiže s velikim modnim uspijehom.

Predstavljanje njenih beach party kupaćih kostima u Las Vegasu zadivilo je i fashion huntere svjetskih zvijezda.

S upravo okončane najveće svjetske smotre tekstilne industrije, odjeće, obuće i modnih dodataka u Las Vegasu pod nazivom ‘Magic’, mlada poduzetnica Martina Kuntić (28), magistrica ekonomije iz Križevaca, vlasnice tvrtke Dimora d.o.o., i branda Agjamal, vratila se s izvrsnim vijestima.

Njezina kolekcija Tropical Glow 2016/2017 – ručno rađenih, unikatnih i vrlo raskošnih beach party kupaćih kostima koja je u Las Vegasu zainteresirala na desetke američkih investitora željnih ulaganja u ovaj poslovni poduhvat, privukla je i pozornost poznatih američkih fashion huntera koji kupuju i/ili predlažu odjeću za velike zvijezde svjetske glazbene i glumačke scene.

Sajam Magic, kojeg pohodi tijekom odvijanja u jednom danu i više od 100 tisuća posjetitelja vezanih uz modnu industriju, dizajna odjeće i obuće te profesiju stilista, ugostio je ove godine i više od 450 renomiranih svjetskih brandova.

Martina Kuntić, članica Virtualnog ženskog poduzetničkog centra, ostvarila je veliki uspijeh predstavljanjem svojeg dizajnerskog branda Agjamal te linijom Beach – party kupaćih kostima, casual odjeće i večernjih haljina kao jedina poduzetnica u modnoj industriji s područja jugoistoče Europe na najvećoj svjetskoj smotri tekstilne industrije, odjeće, obuće i modnih dodataka u Las Vegasu.

Njezine ‘krpice’ zapazili su i fashion hunteri poznatih pjevačica J.Lo i Beyonce, koji godinama dolaze na Magic kako bi svojim klijenticama osigurali unikatne i reprezentativne modne odjevne predmete.

“Doista sam sretna što je moja kolekcija izazvala takav interes. Za većinu osoba koje su me propitivale o mojoj odjeći i beach party kostimima tijekom predstavljanja u Las Vegasu nisam znala tko su, jer na vizitkama nema objašnjenja prevelikog za koga rade. No, ljudi koji poznaju modne stiliste i fashion huntere su mi vrlo brzo pojasnili za koje poznate zvijezde su se upravo kod mene interesirali kupiti odnosno isprobati nešto iz moje kolekcije. Što dovoljno govori da i hrvatski dizajn može nositi i najveća pjevačka zvijezda današnjice”, ocijenila je mlada poduzetnica Martina Kuntić po povratku u Hrvatsku.

Zahvaljujući poslovnim kontaktima koje je ostvarila u Las Vegasu stigli su i konkretni upiti za poslovnu suradnju, a vrlo je izgledno da bi mlada poduzetnica upravo u Križevcima mogla proizvoditi i kupaće kostime za američki jet–set.

Investitori su ocijenili kupaće kostime branda Agjamal seksipilnima, senzualnima, punih blještavila te pogodnima posebno za zabavne i noćne sadržaje na otvorenom prostoru, u čemu društveni i privatni događaji u SAD-u doista obiluju i što je odlična ‘odskočna daska’ za poslovne planove mlade poduzetnice na najrazvijenijem tržištu svijeta.

Svakako da će u tome pomoći i činjenica da će njezine kupaće kostime ili svečane haljine oblačiti i zvijezde poput J.Lo ili Beyonce.

Martina Kuntić pokrenula je vlastitu tvrtku prije nešto više od godinu dana ponukana i ohrabrena pozitivnim komentarima na vlastite kreacije svečanih haljina koje je kreirala prvo za sebe, a zatim za svoju obitelj i prijatelje. Nakon bezuspješne potrage za poslom ova samozatajna vrlo kreativna poduzetnica odlučila je nezaposlenički status zamijeniti pokretanjem vlastite tvrtke. Samozapošljavanjem je otvorila vlastito radno mjesto u domeni dizajniranja, prvo svečanih večernjih haljina, a zatim kupaćih kostima te casual odjeće.

Poduzetnica Martina Kuntić iz Križevaca na sajmu mode u Las Vegasu
Poduzetnica Martina Kuntić iz Križevaca na sajmu mode u Las Vegasu
dizajnerskog branda Agjamal te linijom Beach – party kupaćih kostima, casual odjeće i večernjih haljina
Dizajnerski brand Agjamal predstavio se linijom Beach – party kupaćih kostima, casual odjeće i večernjih haljina
Martina Kuntić bila je jedina poduzetnica na američkom sajmu s područja jugoistoče Europe
Martina Kuntić bila je jedina poduzetnica na američkom sajmu s područja jugoistoče Europe
Izložbeni prostor dizajnerskog branda Agjamal
Izložbeni prostor dizajnerskog branda Agjamal
Logo dizajnerskog branda Agjamal
Logo dizajnerskog branda Agjamal
Predstavljanje beach party kupaćih kostima u Las Vegasu zadivilo je fashion huntere svjetskih zvijezda
Predstavljanje beach party kupaćih kostima u Las Vegasu zadivilo je fashion huntere svjetskih zvijezda

Komentiraj